Adfunding
Image default
Auto's en Motoren

Paruzzi is hét adres voor de echte VW fan

Zoek je kwalitatief hoogwaardige Kever onderdelen? Welkom in de online shop van Paruzzi. Je hebt de keuze uit maar liefst 250 merken. Al jarenlang is Paruzzi een officiële dealer van VW Classic Parts. We hebben het dan over onderdelen die op andere plekken niet meer verkocht worden. Deze componenten komen rechtstreeks uit de Duitse magazijnen. Er zijn zowel parts voor water- als voor luchtgekoelde VW’s. Naast onderdelen levert Paruzzi ook accessoires. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan achterruitroosters, reservewielhoezen en koplampwimpers. Heb je advies nodig, klop dan ook aan bij het Paruzzi-team. Wim de Keijzer en Evert Poelman zijn zelf ook helemaal weg van klassieke Volkswagens. De kennis die zij hebben delen ze graag met jou! Voor een overzicht van alle onderdelen kun je de Paruzzi catalogus aanvragen. Dit is een 450 pagina’s tellend boekwerk met prachtige foto’s en technische beschrijvingen in het Nederlands, Engels en Frans. De catalogus kent zeven edities. Voor elke type klassieke VW één.

 

Shop voor jezelf of verras een vriend

Volkswagen bus t2 onderdelen die je online kunt bestellen, zijn bijvoorbeeld: een centrale stuurstang, vetnippels, een fuseekogel, een fuseekogelhoes, zelf-borgende moeren, draagarmbussen en voorwiellager-moeren. Op het gebied van carrosserie en interieur worden de volgende items veel besteld: aansluitplaten voor de achterwielen, een accubevestiging lasbeugel, geleidingsstukken en hemelbekleding van geperforeerd vinyl. Nu is het natuurlijk heerlijk om voor jezelf te shoppen, maar veel leuker is het eigenlijk om een goede vriend te verrassen. Zou jouw vriend blij zijn met een Paruzzi cadeaubon? Je kunt online een persoonlijke bon ontwerpen:

-vul de waarde in euro’s in;

-geef een originele tekst op;

-kies een plaatje uit het Paruzzi-bestand of upload een eigen afbeelding;

-check alles door op ‘controleren’ te klikken en bestel de bon.

Zodra de betaling binnen is, krijg je van Paruzzi een bevestigingsmail met daarin een unieke link om de bon te printen en/of op te slaan. Krijg je de bon liever per post opgestuurd? Geen enkel probleem, hij wordt vandaag nog verstuurd.

https://www.paruzzi.com/