Adfunding
Image default
Bedrijven

Pvc-vloeren met een realistische houtlook vindt u in Genemuiden

Ontdek het uitgebreide aanbod aan pvc-vloeren bij dé vloerenspecialist uit Genemuiden. De pvc-vloeren van deze vloerenspecialist zijn vanwege de realistische houtlook en brede planken haast niet te onderscheiden van een authentieke houten vloer. Deze duurzame oplossing is ideaal wanneer u wel de esthetische uitstraling wilt van een houten vloer, maar niet het onderhoud dat hierbij komt kijken.

Visualiseer uw nieuwe vloer in enkele stappen

Wilt u een nieuwe pvc-vloer laten leggen in uw woning? Deze vloerenexpert uit Genemuiden ontwikkelt en produceert de mooiste pvc-vloeren met verschillende afwerkingen. Zo kunt u een pvc-vloer aanschaffen met brede planken, een visgraatmotief of een hyperrealistische betonlook. Wilt u weten hoe uw droomvloer eruit zal zien in uw woonruimte of bedrijfspand? Maak een foto van de ruimte en zie door middel van de vloerconfigurator in één oogopslag of uw keuze goed past bij uw smaak. U kunt natuurlijk ook stalen aanvragen van uw favoriete pvc-vloeren. Zo kunt u nog beter uw droomvloer visualiseren.

Bijna niet te onderscheiden van echt hout

De pvc-vloeren geproduceerd door deze producent uit Genemuiden, zijn dankzij een speciale techniek bijna niet te onderscheiden van een authentieke houten vloer. Door middel van register embossing, is geen enkele pvc-plank hetzelfde. Door deze techniek ontstaan er zichtbare noesten en voelbare, hyperrealistische houtstructuren. Ook het gladde uiterlijk dat pvc-vloeren kunnen hebben, is niet van toepassing bij deze unieke pvc-vloeren. Deze vloerenproducent uit Genemuiden biedt de meest matte pvc-vloeren aan van heel Nederland. Bent u benieuwd hoe de pvc-vloeren eruitzien van dichtbij? Vraag vloerstalen aan of bezoek een van de vele showrooms van dealers bij u in de buurt.

Bestel uw droomvloer bij deze vloerenspecialist

Bestel uw uiterst realistische pvc-vloer met houtlook vandaag nog of visualiseer uw droomvloer dankzij de vloerconfigurator. Heeft u een vraag over de vloeren van deze specialist? De klantenservice van deze producent voorziet u graag van de juiste informatie. Via de website van deze pvc-vloerenspecialist uit Genemuiden bekijkt u het aanbod aan pvc-vloeren en kunt u bij vragen direct contact opnemen.