Adfunding
Image default
Dienstverlening

Je smartphone, tablet, laptop of pc vakkundig laten repareren

Is je smartphone toe aan reparatie? Kom dan langs bij PDArepair in Breda. Natuurlijk wil je jouw smartphone liefst zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Bij PDArepair kunnen veel reparaties in circa 30 minuten worden uitgevoerd. Dus hoef je jouw smartphone niet lang te missen. PDArepair is een echt familiebedrijf en heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring opgebouwd met smartphone reparaties. Daarom kun je ervan uitgaan dat reparaties vakkundig worden uitgevoerd. Dit zijn voornamelijk hardware matige reparaties. Reparaties worden enkel met originele onderdelen uitgevoerd, wat het beste is voor het behoud van jouw telefoon. Om kwalitatieve reparaties te kunnen garanderen heeft PDArepair zich gespecialiseerd in het repareren van de merken Apple, Samsung, Huawei, OnePlus+ en Microsoft.

Reparaties die PDArepair uitvoert

PDArepair heeft ervaring met verschillende type reparaties. Zoals; scherm reparatie, accu telefoon vervangen en de oplaadingang repareren. Voor waterschade telefoon Breda kun je het beste zo snel mogelijk langs komen bij PDArepair. Je smartphone wordt dan ultrasoon gereinigd wat vaak zeer effectief werkt. Want zo’n 80% van de waterschadegevallen kunnen op deze manier hersteld worden. De reparatietijd voor waterschadeherstel is 1 tot 3 werkdagen. Op je reparatie krijg je 12 maanden garantie. Hier zijn reparaties aan het moederbord en batterijen in uitgezonderd. Naast smartphones kunnen de specialisten van PDArepair ook tablets, laptops en pc’s repareren. 

Handig om te weten

PDArepair is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.30 uur. Het Repair Center bevindt zich aan de Neerloopweg 17 te Breda. Een afspraak maken is niet nodig, je kunt gewoon binnen stappen. Heb je nog een vraag? Je kunt ze bereiken op telefoonnummer: 076-5339303. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen bij het Repair Center, dan kun je jouw smartphone ook naar ze toesturen. Verzend je telefoon dan bij voorkeur verzekerd naar ze toe.

https://pdarepair.nl/