Adfunding
Image default
Bedrijven

PVC vloer in de woonkamer laten leggen?

PVC vloer in de woonkamer

Ik stoorde me al maandenlang aan de vloer in de woonkamer. Hij is gewoon niet meer zoals ik mooi vind. Omdat we op zoek waren naar een nieuwe vloer, heb ik heel veel rond gekeken in Google en naar ervaringen van vrienden en familie van ons gevraagd. Onze tante gemma vertelde dat zen a jarenlang twijfelen heeft gekozen voor een PVC vloer in de woonkamer. Ze is heel erg tevreden over deze vloer en vindt hem heel erg gemakkelijk om te onderhouden. Om die reden hebben wij ons een tijdje goed verdiept in deze vloeren. Toen we er uit waren, gingen we op zoek naar een prettig bedrijf de vloer naar wens zou kunnen leveren kwamen we uit bij VH-Vloeren. Vandaag vertellen we in dit blogartikel meer over hoe de samenwerking met dit bedrijf verlopen is.

Prachtige nieuwe vloer

De vloer naar onze wensen vinden, dat was nog een best karwei. We waren immers al een tijdje op zoek naar de vloer die perfect bij de kleur van de banken en de rest van het interieur past. Gelukkig kwamen we er achter dat de vakmannen van VH-Vloeren over een heel uitgebreid assortiment beschikken. Dit bedrijf verkoopt echt voor ieder wat wils, in verschillende kleuren en stijlen. Wij vinden een gietvloer persoonlijk heel erg mooi, maar zo’n vloer is extreem kostbaar. Om die reden hebben we uiteindelijk gekozen voor een PVC vloer voor in de woonkamer die qua effect veel weg heeft van een gietvloer. Maar we hadden er ook voor kunnen kiezen om voor een vloer te gaan die lijkt op echt hout, of voor natuursteen. Echter vonden we een gietvloer look vloer heel goed bij de industriële stijl van ons interieur passen.

Eventueel inclusief leggen

Nadat we een mooie vloer uitgezocht hadden, moest deze natuurlijk nog gelegd worden. Ook dat was voor de medewerkers van dit bedrijf echt geen probleem. Daar waren wij heel erg blij mee, want we hebben echt geen ervaring met het leggen van een PVC vloer. Wel met het leggen van een laminaatvloer, maar hier niet mee. Een paar weken nadat we de vloer uitgekozen hadden, konden ze al bij ons komen voor het leggen van de vloer.

https://vhvloeren.nl/