Adfunding
Image default
Bedrijven

Het juiste slot voor elke deur

Het lijkt zo simpel en vanzelfsprekend: een slot op elke deur. Maar wat als het vervangen moet worden en je weet er niet veel vanaf? Gelukkig kunnen medewerkers van de bouwmarkt je voorzien van goed advies en maken jullie samen de juiste keuze.

Gangbare sloten

Er zijn natuurlijk verschillende soorten sloten en niet elk slot past op elke deur. Ben je gewoon op zoek naar een ‘normaal’ slot? Dan kom je waarschijnlijk uit bij een insteekslot of smalslot. Hier kan de bouwmarkt prima bij helpen. Kies je voor een smalslot, vergt dat iets meer precisie. Het is dan verstandig om een slotenmaker in Gulpen in te schakelen, zodat je weet dat het goed wordt geïnstalleerd. Je wilt natuurlijk niet dat opeens inbrekers in je huis staan.

Bijzondere sloten

Een slot dat honderden jaren geleden al werd gebruikt was het klavierslot. Dit slot hoort bij zo’n chique lange sleutel. In het slot zelf zitten meerdere pinnetjes die door de sleutel op een bepaalde manier worden weggedrukt. Deze zie je nu niet zo vaak meer in de originele vorm, maar zijn wel zeer geschikt tegen inbraken, want het is behoorlijk lastig om precies te weten te komen hoe je al deze pinnetjes moet indrukken om de deur open te krijgen. Heb je een karakteristieke woning? Dan heb je er misschien nog één op een binnendeur of op je boekenkast. Bij een reparatie is het dan ook aan te raden om professionele slotenmaker in Gulpen te vragen voor advies

Elektrische sloten

Ook sloten gaan met de tijd mee. Je ziet ze waarschijnlijk al op je werk of op je hotelkamer tijdens een vakantie: elektrische sloten. Zonder pasje of badge kom je er niet ver! Denk je dus na over de beveiliging van je bedrijfspand? Dan zijn dit soort sloten een logische optie. Het zal wellicht wel nog even duren voordat je met een pasje je eigen huis binnengaat.

https://slotenspecialistlimburg.nl/slotenmaker-gulpen/