Adfunding
2.adfunding.nl-Main-1000x1000px
Bedrijven

Parkeren door heel Parijs

Vroeger reden we met paard en wagen. Raar om daar over na te denken, toch? Zoveel verschil! En aangezien Parijs natuurlijk gebouwd is voordat de auto uitgevonden werd, moesten parkeergarages later gebouwd worden.

Paris France Parking heeft dit echt fantastisch geregeld. Door de hele stad kun je verschillende parkeergarages van dit bedrijf vinden. Bijvoorbeeld de garages Bellefond,Gambetta en Pyrénées Du Clos.

Parkeren in Parijs

Bij de parkeergarage Bellefond moet je een maandabonnement kopen dus dit is aan te raden als je vaak in Parijs bent. De andere parkeergarages kun je per dag reserveren. Je kunt dan gewoon in en uit rijden. Uiteraard is het hier ook mogelijk om de auto op de dag zelf neer te zetten. Je betaalt dan per kwartier.

In ieder geval, we kunnen het er over eens zijn dat we mooi voor uit gegaan zijn in de tijd. Zou je je kunnen voorstellen dat we nu nog met paard en wagen rijden? Ik niet hoor! Ja, voor ons plezier misschien. Maar niet meer als vervoersmiddel.

Nou, ik hoop dat ik je geholpen heb als het gaat om parkeren in Parijs. Veel succes en geniet van de prachtige stad hè! Ik ga er binnenkort weer heen. Kan echt niet wachten.

https://www.parisfranceparking.nl/

Gerelateerde artikelen

Beste aandelen en beste ETF’s in 2022

Geld investeren in vastgoed bij een betrouwbaar bedrijf

Een bedrukte fleecedeken, dé musthave voor de winter!