Adfunding
pexels-pixabay-164350.jpg
Bedrijven

Meidendag in Rotterdam, een top idee!

Heerlijk is dat, even weer een dagje er tussenuit met jouw vriendinnen. Eens even heerlijk lekker allerlei meidendingen doen. Nou ja, dingen die dan als typische meidendingen worden gezien. Als je bijvoorbeeld het als jongen ook leuk vindt om deze dingen te doen, is het motto natuurlijk: gewoon doen! Leef en geniet.

Manicure Rotterdam

Heerlijk even jouw nagels laten doen. Wanneer was dat nu alweer voor het laatst gedaan? Is het alweer een paar maanden geleden? Hoogtijd om er weer eens even piekfijn uit te zien. Gelukkig is er een hele goede manicure in Rotterdam. Daar nemen ze jouw nagels met liefde onder handen en maken ze er weer wat moois van. Tip? Wel even op tijd boeken natuurlijk. Het zou jammer zijn als het niet uitkomt en je er zo op had ingesteld.

Cocktails drinken

Ja het hoeft niet allemaal alcoholvrij te zijn. Hoewel die er vast ook wel zijn: alcoholvrije cocktails. Maar bij een meidendag kunnen de cocktails eigenlijk niet ontbreken. Waar moet je dan zijn in Rotterdam? Er zijn verschillende cocktailbars in Rotterdam. Zo heb je onder andere cocktailbar Noah en cocktailbar Jigger. Dus kijk gewoon even wat het leukste is.

Shoppen

Tja het winkelen kan natuurlijk niet ontbreken bij een echte meidendag. Hier kunnen de ware shoppers zich heerlijk uitsloven. Schoenen, tasjes en wat je allemaal nog meer nodig hebt, het is er allemaal. In het centrum van Rotterdam vind je heel veel winkels. Er zijn diverse winkelcentra. Zo heb je bijvoorbeeld het Alexandrium Shopping Center, Central Plaza, Rotterdam Blaak, de Pannekoekstraat en de Koopgoot op het beursplein. Alles aflopen? Het is gewoon topsport!

Pedicure

Een manicure in Rotterdam is fijn, maar een pedicure ook. Vooral na al dat winkelen verdienen de voetjes ook optimaal de aandacht. Er zijn er genoeg pedicures te vinden in Rotterdam. Wellicht heeft die manicure nog wel een tip voor je.

https://review-pagina.nl/