Adfunding
Image default
Bedrijven

Kosten huis verkopen

Welke kosten zitten er aan het verkopen van uw huis?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, kunnen hier aardig wat kosten aan zitten voordat de woning daadwerlijk te koop kan worden aangeboden. Echter zijn er verschillende manieren om uw huis te kunnen verkopen, waar dus ook verschillende kosten aan zitten. Zo kunt u uw huis zelf verkopen, uw huis verkopen via een internetmakelaar, uw huis verkopen via de makelaar of uw huis verkopen aan een makelaar.

 

Kosten huis zelf verkopen of via makelaar

De kosten die bij het zelf verkopen van uw huis komen zijn voonamelijk de kosten voor het maken van professionele foto’s van de woning, het maken van een plattegrond en het doen van een waardebepaling. Om de woning te verspreiden moeten er advertenties geplaatst worden op verschillende platformen, ook dit kan geld kosten.

Wanneer u uw huis wilt verkopen via een makelaar komen hier aardig wat makelaarskosten bij kijken. Dit komt omdat makelaars vaak een vast percentage van de verkoopprijs krijgen, dit kan soms oplopen tot duizenden euro’s. Wanneer u uw huis aan een vastgoedmakelaar als Sons Real Estate verkoopt, komen hier geen extra kosten bij kijken en wordt alles voor u geregeld.

 

Weinig geld uitgeven bij de verkoop van uw woning

Wanneer u zo min mogelijk geld wilt uitgeven aan de verkoop van uw woning, is de beste optie voor u om uw woning te verkopen aan een vastgoedmakelaar als Sons Real Estate. Bij ons krijgt u direct het beste bod op uw huis en bespaard u ook nog eens duizenden euro’s aan makelaarskosten en houd u meer overwaarde over. Bij ons bent u er 100% zeker van dat uw huis wordt verkocht en loopt u naar verkoop geen risco meer. U kunt zich bij ons aanmelden om gratis en vrijblijvend een bod te ontvangen op uw woning.

http://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-kosten/