Adfunding
Image default
Bedrijven

Kleinschalig verloskundigenpraktijk in Hasselt

Zorgzame verloskundige in regio Hasselt en Zwolle

Ben je in blijde verwachting en is het nu tijd om een verloskundige te vinden voor de eerste controle? De allereerste echo is rond de 10-12 weken van de zwangerschap. Het is verstandig om voor die tijd al een verloskundige te zoeken in jullie woonplaats of regio. Dan weet je zeker dat er een verloskundige beschikbaar.

Wonen jullie in Hasselt, dan zoek je vast in de regio een zorgzame verloskundige waarmee het klikt. In een kleine plaats als Hasselt zijn er echter weinig verloskundigen beschikbaar. Kijk daarom iets verder naar bijvoorbeeld Zwolle, hier zijn veel verloskundigenpraktijken gevestigd.

Persoonlijke zorg

Een verloskundige begeleidt ouders voor, tijdens en na de zwangerschap. Ze zorgt ervoor dat alles goed verloopt, met jou en de baby. Het doel is jouw persoonlijke, vertrouwde zorg te bieden. Samen met de verloskundige maken jullie een zwangerschapsplan en geboorteplan. Je kunt 24 uur per dag een beroep doen op je verloskundige. In totaal kom je gemiddeld dertien keer op controle.

Birth Verloskundigen: het verloskundigenpraktijk in Hasselt

Zoek je een verloskundigenpraktijk in Hasselt? Maak dan kennis met Birth Verloskundigen, een verloskundigenpraktijk in Zwolle Stadshagen. Als jullie wonen in Hasselt maar werken in de omgeving van Zwolle, is deze praktijk de perfecte locatie. Je bent in goede handen bij deze verloskundige in Stadshagen. Wat kunnen jullie verwachten van Birth Verloskundigen?

  • Zorg op persoonlijke basis voor de toekomstige ouders en baby.
  • Kleinschalige verloskundigenpraktijk dichtbij Hasselt.
  • Verloskundigen met een passie voor het vak.
  • Volledig transparant: jullie krijgen inzicht in het dossier.
  • Jullie als (aanstaande) ouders staan centraal: samen maken jullie het 9 maanden plan.
  • De spreekuur locaties zijn gevestigd in het Zwolse stadsdeel Stadshagen: Het Cultuurhuis en Park de Stadshoeve.
  • Avond, dag en weekend spreekuren, op verzoek kan dit ook bij jullie thuis.
  • Continu op zoek naar innovaties, verbeteringen en samenwerkingsverbanden.
https://birth-verloskundigen.nl/