Adfunding
Image default
Bedrijven

Jouw logo op een mooie polo krijgen

Of je nu een bedrijf hebt met een paar honderd medewerkers of een bedrijf waar het aantal werknemers op één hand te tellen is, een logo op een polo is een eenvoudige, goedkope, en doeltreffende manier om je bedrijf een goede en degelijke uitstraling te geven. Bij Justpromo.nl hebben ze tot  hun core business gemaakt om logo’s op mooie en kwalitatieve polo’s te drukken. De polo’s zijn in diverse variaties te verkrijgen. Denk aan het verschil in afwerking maar ook in het verschil in materiaal. Zo zijn er ook polo’s te verkrijgen in biologisch katoen en in polyester. Ook zijn er diverse pasvormen en een ruime verscheidenheid in maten. Een polo moet tenslotte niet alleen mooi bedrukt zijn maar degene die het draagt moet het ook goed passen. Het dient ook als promotie van je bedrijf en je wil uiteraard dat dit wel goed gebeurd. Dus of je nu een wat vollere medewerker hebt of juist iemand met weinig vet op de botten, voor ieder is een passende polo met logo te bestellen.

 

Logo op je polo laten drukken

Welke polo past het best bij jouw bedrijf? Een polo met een wat sportievere uitstraling of is het juist gewenst dat de polo wat meer zakelijks uitspreekt? Kies je voor één kleur of wil je je medewerkers in verschillende kleuren laten rondlopen? Een belangrijk punt bij de kleurkeuze is hoe het logo van je bedrijf erop uitkomt. Het logo moet tenslotte goed zichtbaar zijn. Maar misschien is het ook weer niet de bedoeling dat het logo er heel nadrukkelijk uitspringt of vloekt bij de kleur van de polo. Vandaar dat het erg prettig is dat je met de online ontwerptool van het bovengenoemde bedrijf van te voren al goed kunt zien hoe het resultaat zal zijn. Zo kun je geheel vrijblijvend allerlei kleuren en stijlen van de polo’s in combinatie met het bedrijfslogo uitproberen. Met of zonder ribkraagje of split? Kom je er toch niet helemaal uit? Geen probleem, dan kun je advies vragen. Veel keuze maakt soms lastig kiezen.

 

Als particulier een polo laten bedrukken

Vooral winkels, horecagelegenheden en bedrijven als loodgieters en glazenwassers laten polo’s bedrukken met hun bedrijfslogo. Maar ook bij particulieren wint het bedrukken van polo’s steeds meer aan populariteit. Denk aan een familiefeest waarin iedereen een polo krijgt het familieteken als logo. Of een vrijgezellenfeest waarin iedereen geleed is in dezelfde polo met een speciaal hiervoor gemaakt logo van de gelukkige. Een ontzettend leuk aandenken aan een mooie dag. Wil je ook je polo bedrukken? Neem dan een kijkje bij Just Promo.