Adfunding
Image default
Bedrijven

Hypnotherapie in Veghel

Hypnotherapie in Veghel voor verbeterde gezondheid

Weleens van hypnotherapie in bijvoorbeeld Veghel gehoord? Hypnotherapie is een belangrijk therapeutisch hulpmiddel dat ervoor zorgt dat de gezondheid van mensen bevorderd kan worden Het betreft hierbij niet alleen de lichamelijke gezondheid, maar ook de geestelijke gezondheid. Tijdens een behandeling wordt gebruik gemaakt van een toestand van veranderend bewustzijn, dit fenomeen wordt ook wel trance genoemd.

In trance

Wanneer diegene zichzelf bewust in trance heeft gebracht, is diegene sterk op de binnenwereld gericht. Dankzij deze toestand is de cliënt gevoeliger voor suggesties, maar minder gevoelig voor geluiden en andere invloeden van buitenaf. De cliënt die in trance is minder snel afgeleid en hoort niet wat er in de omgeving speelt, doordat diegene zich in een betere en diepere concentratie bevindt. Op deze manier bereikt men delen van zichzelf, waar je normaal gesproken geen toegang tot hebt. Doordat de therapeut zich richt op het onderbewuste, worden onbewuste processen bewust gemaakt. Zodoende worden vermogens zoals het stimuleren van genezende processen in het lichaam, aangesproken.

Verschillende doeleinden

Deze therapievorm is verbaal en kan voor verschillende doeleinden worden in gezet. Zo biedt hypnotherapie in Veghel uitkomst wanneer er sprake is van angst voor de tandarts, je weinig zelfvertrouwen hebt, er sprake is van overgangs- of menstruatieklachten of overmatige transpiratie. Echter biedt hypnotherapie ook uitkomst in het geval van impotentie, laag libido, stress, depressie verslavingen en onder andere fibromyalgie. Twijfel je of hypnotherapie uitkomst biedt bij het verhelpen of verminderen van de klachten die je ervaart? Neem gerust contact op met Corrie van Pinxteren van Veerkracht Counseling. Zij is gediplomeerd en erkend Internationaal Register Hyptoherapeut en is gespecialiseerd in allerlei gebieden, waaronder behandeling van verslavingen, angsten en gedragsstoornissen.

Veerkracht Counseling

Laar 53A

5388 HC Nistelrode

https://www.veerkrachtcounseling.nl