Adfunding
Bedrijven

Hoe start ik het beste een franchise administratiekantoor?

Een franchise administratiekantoor starten, aan welke coöperatie moet je dan denken? Er zijn er aardig wat, maar het kan lonen om voor één van de grotere te gaan. Hoe meer vestigingen en adviseurs een coöperatie onder zich heeft, des te uitgebreider is de aanwezige kennis en des te hoger is de efficiëntie. Een grote speler op coöperatiegebied is in ons land de coöperatie Kubus. Hierbij zijn honderd franchise kantoorvestigingen aangesloten en een behoorlijk aantal experts en adviseurs die weten waar ze over praten.

 

Wat kan Kubus mij bieden?

Kubus kan als coöperatie diensten en producten veel aantrekkelijker aanbieden dan wanneer je ervoor ‘naar buiten’ zou moeten gaan. Zo hoef je niet meer bij iemand duurs aan te kloppen als één van je klanten je vraagt om iets te betekenen bij een agrarisch vraagstuk. Je kunt gewoon iemand uit de coöperatie vragen je hierin bij te staan en dit samen met jou op te lossen. Zo heeft je klant te maken met zijn eigen vertrouwde administratiekantoor en leer jij ook weer iets bij door deze samenwerking. Ook als je moeilijk zit vanwege personeelstekort omdat bijvoorbeeld binnenkort twee werkneemsters tegelijkertijd met zwangerschapsverlof gaan, hoef je niet meer alle uitzendbureaus te bellen en rekening te houden met een inwerkperiode. Nee, Kubus voorziet zo in goede krachten die de kennis in huis hebben en je uit de brand helpen.

 

Een prachtige kennisverzameling

Met zoveel aangesloten leden die zo goed onderlegd zijn in hun vakgebied, is er ook heel veel kennis aanwezig. Je kunt het zo gek niet bedenken of de discipline is wel aanwezig. Zo ontstaat er een heel goede samenwerking die zijn vruchten afwerpt en ontzettend veel kosten bespaart. De bij de coöperatie aangesloten adviseurs geven trainingen om zo hun kennis over te dragen. Niet iedereen kan zomaar lid worden van de coöperatie want er zijn strenge kwaliteitseisen van toepassing. Kantoorhouders en adviseurs die graag doen aan persoonlijke ontwikkeling en nooit klaar zijn met bijleren zijn de ideale kandidaten voor franchise nemers bij Kubus.

https://www.kubusfranchise.nl/kubus-cooperatie/lidmaatschap-administratiekantoor/