Adfunding
Image default
Bedrijven

HMPA voor een CE keurmerk of CE certificatie

CE certificatie geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor bestede Europese regels. Deze regels binnen de EER (Europese Economische Ruimte) is een afkorting van de Franse woorden Conformité Européenne, oftewel in overeenstemming met de Europese regels. Een CE certificering voor uw product zorgt dat uw product verkocht mag worden verkocht in heel Europa. Kopers weten direct dat dit een goed en veilig product is omdat het voldoet aan de gestelde Europese eisen.

Maak gebruik van professionele hulp bij het toekennen van een CE keurmerk

Een CE keurmerk biedt u Een CE-certificering kent verschillende andere namen zoals: CE-markering, CE normering, CE keurmerk of CE certificatie. Wanneer u gebruik maakt van dit certificaat kunt u eenvoudig aantonen dat dit voldoet aan de strengste Europese richtlijnen en eisen. Dit biedt direct duidelijkheid over de veiligheid en zo zekerheid voor de kopers. Deze investering verdient zich eenvoudig terug omdat uw product volledig legaal mag worden verkocht in heel Europa. Een CE keurmerk – CE certificatie werpt zijn vruchten af.

Gebruik maken van een CE-markering is verplicht

Alle Europese landen die commercieel bezig zijn met de product van producten moeten voldoen aan de CE-markering. U kunt hierbij denken aan eenvoudige afstandsbediening of een zeer ingewikkelde machine. Een CE certificering zorgt dat u u geen enkel risico loopt op vervolgens vanwege een onheus product. Maak gebruik van een specialist voor het beste advies op maat.

Laat u helpen door een expert

HMPA helpt u graag bi het een CE keurmerk of CE certificatie. Deze ervaren specialist zijn hier al jaren in gespecialiseerd en beschikken over de meest vakkennis. Wanneer u gebruik maakt van deze experts weet u zeker dat dit proces professioneel wordt geregeld. Professionals met verstand van deze regels en wetten weten u hierbij goed te adviseren. Laat uw producten ook keuren volgens de Europese richtlijnen en exporteer uw producten probleemloos. Zorg ook voor het CE keurmerk – CE certificatie.

https://www.hmpa.nl/