Adfunding
Image default
Aanbiedingen

Dit moet je doen als er geen rook uit de e-sigaret komt

Het kan wel eens voorkomen, je bent aan het vapen, en opeens komt er geen rook meer uit. Als je een e-sigaret hebt is het wel zo prettig als er damp uit komt. Dit is namelijk het doel van een e-sigaret. Schiet niet gelijk in de stres, en gooi de e-sigaret niet weg, want wij hebben de oplossing. Lees deze blog snel verder, want wij gaan hier meer over vertellen.

 

Hierdoor komt er geen rook meer uit

Als er een rook meer uit je e-sigaret komt, dan zou je eerste gedachte zijn dat de gehele smoker kapot is. maar dit is niet altijd het geval. Het kan ook zijn dat een onderdeel in de e-sigaret het begeven heeft. Een e-sigaret heeft meerdere onderdelen, dus helaas kan het eens gebeuren. Maar waar het vaak mis gaat, is met de batterij. Bekijk eerst of de batterij aan staat en of de batterij vol is. als de batterij niet aan staat, zet hem dan aan door 5 keer op de vuurknop te drukken. Als dit nog niet werkt, dan is mogelijk de batterij kapot. 

 

Dit moet je doen 

Als de batterij kapot is dan weet je het zeker; het ligt aan de batterij. Maar als de batterij nog wel werkt kan het andere oorzaken hebben. En dat is de coil. Die kan namelijk niet helemaal werken hoe het moet. En helaas als dit aan de hand is zul je een nieuwe moeten gebruiken. Maar bij sommige e-smoker is het ook mogelijk om de coil op zichzelf te vervangen. Maar voordat je de coil gaat vervangen zoek de juiste informatie op voor de e-sigaret die jij hebt. Als je de verkeerd instructies op volgt kan het zijn dat je de e-sigaret helemaal kapot maakt.

 

Op deze manier heb je altijd rook uit de e-sigaret

Dat de e-sigaret kapot gaat, dat kan je helaas niet altijd voorkomen. Maar om te zorgen dat er in eerste instantie altijd rook uit komt, is het verstandig om de batterij altijd opgeladen te hebben. Een snelladers  gebruiken is daar in tegen geen goed idee, hierdoor kan de batterij kapot gaan. Onder snelladers valt bijvoorbeeld de lader van een telefoon. 

Meer weten?

Wil je meer weten over een e-sigaret? Neem dan eens een kijkje op de website van bijvoorbeeld Smokesmarter. Op de site van deze partij staat namelijk meer informatie over een e-sigaret, de smaakjes en het gebruik van een e-sigaret!

 

https://www.smokesmarter.nl/