Adfunding
Image default
Aanbiedingen

Het nieuwe Opel

Opel is druk bezig om zichzelf opnieuw uit te vinden. De transitie van een roemrucht automerk. 

Geschiedenis

Opel is in 1862 opgericht door Adam Opel. Het bedrijf richt zich in eerste instantie op de productie van naaimachines en fietsen. In 1899 werd de eerste Opel auto geproduceerd. Sinds de overname in 1929 maakt Opel dan onderdeel uit van de General Motors-groep. De Opel modellen worden hierna ook onder de naam van de andere General Motors merken verkocht, zoals Vauxhall (UK), Holden (Australië) en Chevrolet (Amerika).

Het nieuwe Opel

PSA zegt dat het Opel niet gaat verfransen. En dat laat Opel ook niet zomaar gebeuren. Zij hebben hard gewerkt aan een nieuwe designtaal waardoor ook nieuwe modellen onmiskenbare Opels worden.

De eerste modellen die er gebruik van maken zijn de nieuwe Opel Mokka en de Opel Crossland. De voorkant dat ook bekend staat als het Opel-kompas oogt in scherper. De koplampen zijn net als het Opel-logo ingekaderd door een strak design-element. Het heeft wel wat weg van het vizier van een motorhelm. Het wordt door Opel zelf daarom ook ook wel de “Vizor” genoemd.

De nieuwe designtaal volgt de vorige al snel op. Deze debuteerde 5 jaar geleden op de Astra. Nu veel modellen volledig vernieuwd worden om gebruik te kunnen maken van de PSA-techniek is er een mooie kans ontstaan om ook in de toekomst onderscheidend te blijven.

Zeker nu het onderdeel uitmaakt van de grote Stellantis Groep is het belangrijk voor het voortbestaan van Opel merk om onderscheidend te blijven ten opzichte van Peugeot en Citroen.

Nieuwe Opel Modellen

De 3 nieuwste Opel-modellen zijn de Corsa, Mokka en Crossland. Via Opel Private Lease zijn ze alle drie voordelig te rijden voor een vast bedrag per maand.

Opel Corsa

Als sinds 1982 is de Opel Corsa een ideale pittige stadsauto. De nieuwe Corsa staat in het teken van innovatie en technologie. Hij is voorzien van technologische snufjes die alle ritten aangenamer, comfortabeler, duurzamer en veiliger maken. Zo is hij leverbaar met Active Lane Keep Assist, Cruise Control met snelheidsbegrenzer, verkeersbordherkenning en nog veel meer. Via Opel Corsa Private Lease is mogelijk om zowel de benzine als de elektrisch aangedreven Corsa te rijden voor een vast bedrag per maand.

Mokka

De nieuwe Mokka valt op door de dynamische looks die voortkomen uit de nieuwe designfilosofie van Opel. Onderdeel daarvan is bijvoorbeeld de Vizor, hét nieuwe design-kenmerk op de voorkant van de Mokka. Of de elegante sierlijst die in één vloeiende beweging van de motorkap langs de bovenkant van de zijramen naar de achterklep loopt. 

Het interieur is harmonieus, licht en ruim. Hij is uitgerust met geavanceerde technologie die elke rit comfortabeler en veiliger. Via Opel Mokka Private Lease is het mogelijk om voor een vast bedrag per maand zorgeloos in een nieuwe Mokka te rijden.  Je hebt dan geen onverwachte kosten en gedoe. Ook de Mokka is zowel met benzinemotor als elektromotor te leasen.

Crossland

In de woorden prachtig én praktisch is nieuwe Crossland samen te vatten. Ook de nieuwe Opel Crossland is ontworpen op basis van de nieuwe designfilosofie van Opel. Net als alle nieuwe modellen is de praktische Crossland SUV direct herkenbaar als Opel door het nieuwe familiegezicht ‘de Vizor’.  Het is mogelijk om de nieuwe Crossland voordelig te rijden via Opel Crossland Private Lease.

Private Lease

Peugeot modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Peugeot Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

 

https://leaseauto.nl/private-lease/opel/