Adfunding
2.adfunding.nl-Main-1000x1000px
Bedrijven

Het belang van spiegelverwarming

Spiegelverwarming is ideaal in een badkamer

Tegenwoordig wordt een badkamer niet alleen gezien als een ruimte om u te wassen, maar ook als een verblijf om te relaxen. Daarom zal een badkamer tegenwoordig van alle gemakken worden voorzien. Een van de problemen, die u in een badkamer kunt tegenkomen, als u er niets aan gedaan heeft, is de condens op uw badkamerspiegel. Dat probleem is te verhelpen door gebruik te maken van een spiegelverwarming. De spiegelverwarming is vrij eenvoudig om te monteren. Het is in principe een grote sticker die u aan de achterzijde van de spiegel kunt plakken. Doordat het zo eenvoudig is om een spiegelverwarming aan te brengen, kunt u dat doen bij een oude en nieuwe spiegel.

De badkamer spiegelverwarming

U zult een aansluiting voor de spanning achter de badkamerspiegel moeten hebben. Wanneer deze niet aanwezig is, dan bestaat de mogelijkheid om een losse spanning aansluiting te gebruiken. Bij een spiegelverwarming ontstaat altijd een restwarmte. Deze restwarmte zal afgevoerd moeten kunnen worden. Daarom moet de spiegel minimaal 5 mm vanaf de muur gemonteerd worden. De verwarming mag niet in contact komen met het montage materiaal, zoals de beugels en dergelijke.

De montage set om een spiegelverwarming te plaatsen

Als het mogelijk is, wordt bij het monteren van de spiegel met verwarming een blinde montage set gebruikt. Hierbij is automatisch een tussenruimte van minimaal 5 mm. De spiegel moet wel deugdelijk aan de muur worden opgehangen. Wanneer de ruimte groot genoeg is, kunt u zelfs een ledverlichting achter de spiegel aanbrengen. U kunt een spiegelverwarming in meerdere ruimten gebruiken. Wanneer er in een ruimte veel vocht is, dan is het nuttig om gebruik te maken van een spiegelverwarming. De montage set moet wel voldoen aan de CE-normering, Kema Keur en de Europese norm.

De werking van de verwarming voor de spiegel

Door het gebruik van een anti-condens verwarming voor de spiegel zult u nooit meer een beslagen spiegel hebben. De spiegel verwarming transformeert de elektriciteit om in warmte. De warmte wordt direct aan het oppervlak van de spiegel doorgegeven. Er zal daardoor op de spiegel geen condens kunnen ontstaan.

Gerelateerde artikelen

Spoedcursus rijbewijs

Rijlessen bij jongeren zijn erg in trek

Ervaren schoonheidsspecialiste nabij Nieuwkoop, in Ter Aar