Adfunding
Image default
Aanbiedingen

Een item dat in je kamer moet staan

Decoratie is in elk huis, kantoor en winkel te vinden! Dit komt mede doordat decoratie echt de ruimte maakt of breekt. Je hebt veel verschillende decoratie, zoals vazen, droogbloemen, schilderijen, posters, kaarsen, kandelaars, windlichten en een kamerplant. De stijlen zijn eindeloos en de items ook. Daarom is het handig om in je hoofd te hebben welke kant je liever op gaat, wil je kleur in je huis? Of toch liever alles neutraal? Veel printjes? Of toch liever een subtiele opruk? Als je dit een beetje weet, kan je verder gemakkelijker keuzes maken. Wil je meer weten over decoratie? Lees dan snel door!

 

Een kamerplant als decoratie

Als je een kamerplant hebt aangeschaft is het wel zo mooi dat de plant een tijd blijft leven. Gelukkig hoeft dit niet zo moeilijk te zijn! Het eerste punt waar je over na moet denken is de lichtinval van de ruimte waar jij de plant neer gaat zetten. Staat de ruimte op het noorden of het zuiden? Of het oosten? Dit is handig om te weten, omdat je op deze manier kan zien hoeveel lichtinval en zonuren je gemiddeld in de ruimte hebt. Er zijn namelijk genoeg kamerplanten die niet tegen de zon kunnen, de bladeren worden geel en worden uiteindelijk als het ware ‘knapperig’. Gelukkig zit er vaak bij de planten een kaartje, waarop informatie staat. Op deze manier heb je een paar richtlijnen en weet jij hoe vaak je de plant water moet geven in de week en op welke plek de plant moet komen te staan. Als je aan deze punten denkt en toepast bij jouw kamerplant, weet je zeker dat de plant een zeer lange tijd mooi blijft!

 

Meer weten over een plant

Wil je meer weten over een kamerplant? Dan raden wij de partij Fleurdirect aan. Deze partij heeft een ruim assortiment aan kamerplanten, daarnaast is het ook nog eens zeer gemakkelijk om de juiste kamerplant te vinden voor bij jou in de ruimte aan de hand van de filteropties! Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust een kijkje op de website.

https://www.fleurdirect.nl/