Adfunding
Image default
Bedrijven

Gespecialiseerde makelaar Voorburg ontzorgt bij expat verhuur

Makelaar Voorburg voor expats en inwoners

Heeft u interesse in het verhuren van uw woning aan expats of zoekt u zelf een luxe huurwoning? Expat Residence is een gespecialiseerde makelaar Voorburg en omgeving, die bekend is bij internationale werkgevers en ambassades. Dit kantoor helpt expats en inwoners die woonruimte in Voorburg, Den Haag of randgemeenten zoeken die goed aansluit bij hun wensen. Denk hierbij aan aansluiting op snelwegen en de nabijheid van goede scholen. Makelaar Michel van der Steen en zijn team beantwoorden graag uw vragen over aanhuur, verhuur, koop en verkoop en zijn goed bereikbaar.

Betrouwbare makelaar Voorburg helpt u snel verder

Als u kiest voor een woning in Voorburg, dan voelt u zich onderdeel van Den Haag, zonder de nadelen van wonen in een drukke stad. Of u nu op zoek bent naar een mooie huurwoning of een chic appartement, door Expat Residence als makelaar Voorburg in te schakelen vindt u snel een woonruimte die helemaal bij u past. Ook voor de aankoop of verkoop van woonruimte in Voorburg bent u bij deze expat makelaar aan het goede adres. Het makelaarsteam spreekt meerdere talen en persoonlijk contact en korte lijnen in de communicatie staan centraal.

Zeer ervaren expat makelaar Den Haag

Wilt u graag in de Hofstad wonen of uw woonruimte in Den Haag aan expats verhuren? Expat Residence staat bekend als een professionele en betrouwbare expat makelaar Den Haag. Veel grote bedrijven en ambassades in Den Haag hebben goede ervaringen met dit makelaarskantoor, dat de huisvesting van A tot Z kan regelen. Zo hebben de werkgever en de expat hier geen zorgen meer om. Ook als u uw woning wilt verhuren aan expats, dan kan Expat Residence u veel zorgen uit handen nemen en alle benodigde zaken regelen.

Deze makelaar Voorburg vindt het belangrijk om tot een vlotte verhuur te komen. Daarom is het team van ervaren en talentvolle makelaars ook na werktijd en in het weekend goed bereikbaar. Neem contact op om samen met Expat Residence uw ideale huis te vinden!

https://www.expatresidence.nl/