Adfunding
Image default
Bedrijven

Een bedrukte fleecedeken, dé musthave voor de winter!

De dagen worden langer, het wordt eerder donker en we krijgen te maken met koude temperaturen. De winter staat voor de deur en dat betekent dat we er ons er maar beter goed op voor kunnen bereiden. Een fleecedeken is een extra beschermlaag tegen de kou en geeft u de warmte waarnaar u verlangt. Heerlijk om onder te verstoppen tijdens het kijken van een filmpje op de bank. Een zeer licht dekentje die u niet alleen thuis kunt gebruiken maar ook gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Wilt u weten waarom een bedrukte fleecedeken dé musthave voor de winter is? Wij leggen u alles uit over de mogelijkheden!

Fleecedeken met bedrukking als relatiegeschenk   

Komt u er niet uit wat het perfecte winter relatiegeschenk is? Een bedrukte fleecedeken wordt altijd goed ontvangen door uw relaties. Het product wordt in de koude dagen veel gebruikt en uw eigen bedrukking valt hier zeker mee op! Daardoor is een fleecedeken een ideale manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Dat doet u dan ook nog eens op een leuke manier en de ontvanger heeft er ook nog eens een product bij dat goed gebruikt kan worden.

Personaliseer de fleecedeken met uw eigen bedrijfslogo

Vrijwel iedereen heeft één of meerdere fleecedekens in huis. Wij Nederlands zijn verslaafd aan het heerlijke zachte dekentje die we veel thuis gebruiken. Ook nemen we een fleecedeken vaak mee op reis, lekker licht en lekker simpel om mee te nemen. Wilt u een unieke fleecedeken die niemand heeft? Kies voor een fleecedeken met uw eigen logo of tekst. Iedereen heeft vaak standaard effen kleuren fleecedekens. Uw bedrijfslogo valt zeker op met een bedrukte fleecedeken.     

Een fleecedeken geeft warmte aan uw relaties

Wie wilt nou niet een relatiegeschenk die warmte uitstraalt? Een fleecedeken wordt er vaak bij gepakt in de vrije tijd en houdt de gebruiker heerlijk warm. De fleecedeken met uw eigen logo wordt zo onbewust geassocieerd met ontspanning en warmte. Dit heeft een positieve invloed op uw relaties. Haal een unieke fleecedeken als relatiegeschenk en geef warmte aan uw relaties!

Voeg een bedrukte fleecedeken toe aan uw kerstpakket

Tijdens de wintermaanden zijn er belangrijke feestdagen die we samen vieren: sinterklaas, kerst en oud & nieuw. Bedrijven laten waardering naar hun medewerkers blijken met een prachtig kerstpakket. U kunt zelf een kerstpakket samenstellen en de leukste spullen toevoegen. Een bedrukte fleecedeken is een perfecte toevoeging aan uw kerstpakket. Laat uw personeel genieten van een warme en gepersonaliseerde fleecedeken. 

Het perfecte winterrelatiegeschenk

Zoals u nu weet is een fleecedeken met bedrukking het perfecte relatiegeschenk voor de winter. U kunt een fleecedeken bedrukken met uw eigen bedrijfslogo, warmte geven aan uw relaties en een bedrukte fleecedeken toevoegen aan uw kerstpakket. Dit allemaal zorgt ervoor dat de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot wordt. Wanneer anderen de bedrukte fleecedeken bij iemand thuis zien liggen, zullen mensen het logo van het bedrijf zien. Het is een mooie en simpele manier om de naam van uw eigen bedrijf onder de aandacht te brengen. Laat daarom een fleecedeken bedrukken en deel deze uit aan uw relaties, klanten, personeel en andere doelgroepen. Wacht niet langer en gebruik een bedrukte fleecedeken als relatiegeschenk of als promotieartikel!