Adfunding
Image default
Bedrijven

Eco Bouwmaterialen: expert in ecologisch bouwen en leem

Ecologisch verbouwen met duurzame bouwmaterialen en leem

Heeft u interesse in ecologisch (ver)bouwen? Eco Bouwmaterialen is gespecialiseerd in duurzame bouwproducten, zoals leem, kalkstuc, natuurgips en natuurlijke verf. Deze bouwmarkt uit Toldijk levert alleen ecologische, bio based bouwmaterialen. Wie op zoek is naar advies en hoogwaardige producten voor natuurlijke isolatie, ovens, kachels, wand- en vloerverwarming, is van harte welkom in de showroom in Toldijk of in de webshop. De producten worden snel en tegen scherpe prijzen geleverd.

Stijlvolle wanden en plafonds met leem en leemfinish

Milieuvriendelijke leemstuc zonder chemische toevoegingen heeft een goed vochtregulerend vermogen, absorbeert geluid en houdt warmte vast. Dit materiaal komt uit Europese leemgroeven en zelfs uit ons eigen Drenthe. Bij Eco Bouwmaterialen vindt u basis leem van zand, klei en silt. De leemstuc voldoet aan de Duitse DIN 18947-norm, die u constant een hoge kwaliteit garandeert. Dit materiaal is geschikt voor boerderijen, maar zeker ook voor moderne interieurs, dankzij de warme textuur en sfeer die het met zich meebrengt.

Gezond bouwen met natuurlijke vloerplaten

Eco Bouwmaterialen heeft een breed assortiment duurzame vloerplaten. Voor duurzaam isoleren heeft u bij deze webshop de keuze uit Sonoplaten en OGB platen. Sono houtvezel stucplaten zorgen voor geluidsisolatie, maar ook voor thermische isolatie en een dampdiffusie-open constructie. Op deze platen kunt u ook leemstuc en kalkstuc aanbrengen. OGB platen zijn bijzonder duurzaam. Deze platen zijn gemaakt van emissievrij resthout en hebben milieuvriendelijke verlijming.

Gaat u zelf leemstuc aanbrengen? Of laat u dit liever over aan de professional? Eco Bouwmaterialen biedt u ook de mogelijkheid om een workshop te volgen, als u graag zelf aan de slag wilt met leem. Neem contact op voor de mogelijkheden, voor informatie over de producten of voor een offerte. De medewerkers helpen u graag verder!