Adfunding
Image default
Aanbiedingen

Een goede verzorging tegen gele nagels

Verzorging tegen gele nagels

Hoe zijn je nagels de laatste tijd? Heeft u er al eens over nagedacht of u gezonde nagels heeft? De meeste mensen zien hun nagels over het hoofd, tenzij ze breken of ongewoon lang zijn. Andere mensen zijn geobsedeerd door het feit dat hun nagels de hele tijd perfect moeten zijn. De nagel salons en spa’s komen tegemoet aan mensen die nagel schoonheid zien als een wekelijkse onderhoudsactiviteit, zoals het krijgen van hun haar gekleurd.

Over het algemeen is uw nagelbed gezond als het lichtroze van kleur is en uw tips wit zijn – niet doorschijnend. Als u een operatie moet ondergaan, zorgt het ziekenhuis ervoor dat u geen nagellak op uw nagels heeft, omdat dit gebied een indicatie is van uw algehele gezondheid tijdens de operatie. Niet genoeg zuurstof in uw lichaam? Uw nagels (en andere indicatoren) zullen dit probleem onthullen.

Hoe houd ik mijn nagels gezond?

Veel mensen die regelmatig nagelsalons en spa’s bezoeken, vinden het prachtig om een perfecte set gezonde nagels te zien. Als je naar een druk salon gaat en je bent een beetje gehaast, kan het zijn dat je nagel stylist geen base coat op je nagel heeft aangebracht. Een base coat beschermt de nagel juist. Daar kom je pas later achter als je het restje nagellak van je tenen of nagels wilt verwijderen en ziet dat er een gelige tint onder zit. Bah!

Het eerste wat de meeste mensen doen is dit bedekken met meer nagellak en dat is verkeerd! Je nagel heeft zuurstof, water, enz. nodig. Hij moet sterk worden en vernieuwen. Dat kan niet met nog meer chemische nagellak op de nagel. Houd het nagelbed schoon en werk met een beetje olie in de nagelriemen. Het hoeft geen speciale olie te zijn – gebruik wat olijfolie uit de keukenkast en werk het zachtjes in je nagelriemen. Dit zal het uitdrogen van het nagelbed tegengaan. Laat je nagels ademen en na ongeveer twee dagen zijn je nagels weer zo goed als nieuw! Voor meer tips over gezonde nagels verwijzen we je door naar loyalbeauty voor de beste nagelverzorging

Een beperkt dieet kan een gezonde nagel belemmeren

We bespraken het gebruik van nagellak zonder basislaag. Dat is het grootste probleem met gelige, zuurstofarme en zwakke nagels. Een ander probleem is je dieet. Ja! Wat je eet is belangrijk voor de sterkte van je haar en nagels. Veel mensen die een caloriebeperkt dieet volgen, beperken ook hun vetten. Alle vetten! Helaas hebben je haar en nagels vetzuren nodig om ze gezond en sterk te houden. Veel programma’s zoals Weight Watchers moedigen hun cliënten aan om ook een EFA Vitamine te nemen om het gebrek aan vetinname tijdens het programma te compenseren. EFA staat voor, “Essential, Fatty Acid” en het wordt ook aanbevolen voor zwangere vrouwen om een goed niveau van vetten te behouden voor de ontwikkeling van de foetus.

Groenten spelen een sterke rol in de gezondheid van je nagels. Eet je veel pizza met een wodka chaser? Een slecht dieet uit zich in acne, zwakke nagels die scheuren of breken, je haar valt sneller uit dan normaal en je huid krijgt een vlekkerige, donkere tint waardoor je ineens naar de winkel rent om camouflage make-up vol slechte dingen te kopen – met nog meer acne tot gevolg. Jakkes! Dus misschien moet je naar mama luisteren en je groenten opeten?

Een gezond nagelbed voor je tenen

Onze voeten worden vaak over het hoofd gezien, maar toch gebruiken we ze elke dag. Elke keer dat je je voet neerzet, drukt er ongeveer 5 keer je lichaamsgewicht op je voet. Wow! Mijn arme voeten! Veel gifstoffen vallen van nature ook op de voetzolen. Hoe onderhoud je je nagels als er zoveel gebeurt? Net als bij je nagels helpt het gebruik van nagelriemolie in het nagelbed om te voorkomen dat ze uitdrogen en wit worden. Het is ook een goed idee om ze vrij te houden van ingegroeide teennagels met regelmatige, professionele pedicures.

Er zijn veel goede spa’s en salons voor pedicures. Zoek er een in je stad die streng is op zijn hygiëne en die een basislaag gebruikt. Als de technicus je nagellak eraf haalt en je ziet enige indicatie van geel, of een slechte kleur, gebruik dan geen nagellak en laat je tenen een paar dagen ademen om ze weer sterk en gezond te krijgen! Je tenen zullen snel weer een gezond nagelbed hebben. Meer tips ga dan naar loyalbeauty