Adfunding
Image default
Bedrijven

Dit baggerbedrijf assisteert u graag bij diverse waterwerkzaamheden

Is een waterweg dichtgeslibd? Of wilt u graag kribben, dijken of grondankers aan laten brengen? Dan zoekt u Leenman Waterwerken. Deze specialist zorgt voor een soepel verloop en heeft altijd oog voor het milieu. Daarnaast beschikt dit baggerbedrijf over de juiste kennis en adequate middelen om veiligheid en efficiëntie te garanderen. Deze professional werkt op zelfstandige basis, maar draagt ook graag bij aan een groter project.

Laat u helpen door dé specialist in waterwerkzaamheden

Dit bedrijf is al tijden actief in de waterbouw. Daardoor beschikt deze expert in waterwerken over een indrukwekkende vloot. De Maritiem is een hijskraan waarmee tot wel 3000 liter aan materiaal van de bodem kan worden opgehesen. Sinds 2018 is de Innovatie aan de vloot toegevoegd. Deze hijskraan verplaatst tot wel 5500 liter per keer en het voldoet aan de strenge milieu-eisen. U ziet, dit bedrijf beweegt met zijn tijd mee.

De uiteenlopende diensten van deze expert

U schakelt dit bedrijf voor diverse waterwerkzaamheden in. Ten eerste is deze professional beschikbaar als baggerbedrijf. Vuil en ander materiaal wordt van de waterbodem verwijderd om een waterweg te onderhouden. Daarnaast neemt dit bedrijf de transport van bouwmateriaal of bagger graag op zich. Deze specialist voert ook kust- en oeverwerken uit, zoals de aanleg van een natuurvriendelijke oever, strekdammen of dijken. Dankzij de professionele hijskranen van dit bedrijf zijn hijswerkzaamheden eveneens een mogelijkheid. Als laatste is deze expert beschikbaar voor heiwerkzaamheden. U kunt deze specialist op zichzelf inschakelen of werkzaamheden laten uitvoeren als onderdeel van een groter project.

Neem contact op met deze professional

Deze expert is al decennialang actief in de waterbouw. Of u nu en baggerbedrijf, een hijskraan of een transporteur nodig heeft, dit bedrijf kan het allemaal. Deze specialist bespreekt graag uw ideeën met u om een efficiënte planning op te stellen. Benader deze professional online of raadpleeg hun contactgegevens.

https://leenmanwaterwerken.nl/