Adfunding
Image default
Bedrijven

Decoreer je huis met Nouvez

Dit is iets wat vast veel mensen herkennen, je hebt ineens heel veel zin om je huis opnieuw te decoreren. Bij Nouvez kun je genoeg dingen vinden om je huis mooi te decoreren. Er zijn vaak wel wat dingen waar je tegenaan loopt wanneer je gaat kijken voor woonaccessoires, het kan vaak erg prijzig zijn. Ook is er heel veel aanbod op het gebied van meubels een woonaccessoires. Ook kan het verzenden van de producten erg prijzig zijn.

Nouvez bied veel voordelen voor u, op de site is namelijk van alles te vinden. Op de site zijn verschillende dingen te vinden bijvoorbeeld landelijke woonaccessoires. Ook zijn er meubels te vinden op de site, hierbij kun je denken aan eetkamertafels en eetkamerstoelen. Deze producten zijn te kopen in alle soorten en maten, zo zijn er vierkante eettafels en ook ronde eetkamertafel. Ook kun je op de site schilderijen, kussentjes en andere dingen vinden om je huis wat op te leuken.

Wanneer je vanuit Nederland of België besteld op de site van Nouvez is de verzending vanaf 50 euro gratis. Op de site is de grootste collectie aan online meubels te vinden. Wanneer je een product hebt besteld en het toch niet is wat je ervan verwacht had is dat geen probleem. Je hebt namelijk 14 dagen retourrecht, dit betekend dat je twee weken hebt om de producten terug naar de winkel te sturen. Op deze manier zorgt Nouvez ervoor dat iedereen altijd tevreden is over de service en met de producten. Met lage prijzen en een breed assortiment is Nouvez er altijd voor jou! Zie je een leuk product maar je salaris is nog niet gestort? Helemaal geen probleem. Nouvez werkt met afterpay, dit betekend dat je na de bestelling 14 werkdagen hebt om het bedrag over te maken. Dit bedrag betalen kan via de factuur die bij het product is bijgevoegd.

http://www.nouvez.nl