Adfunding
Image default
Bedrijven

Borrelboot huren

Borrelen door Amsterdam

Gezellig borrelen in Amsterdam is altijd een uniek gelegenheid. Vooral op het Water is dit een optimale beleving. We kennen uiteindelijk verschillende soorten borrels. Denk aan de vrijdag middag ook wel de vrijmibo, maar ook de verenigingsborrel en de dames borrel zijn bekende borrels. Dit soort borrels kunnen dan ook allemaal geregeld worden op het water. Dit wordt dan ook vaak de borrelboot genoemd. Er zijn voor de borrelboot Amsterdam verschillende arrangementen beschikbaar waar u optimaal kunt genieten op de grachten van Amsterdam.

Waarom jij kiest voor een borrelboot

Borrelboot Amsterdam staat voor plezier, gezelligheid en vriendschap. Proef de relaxte sfeer en zie de wereldberoemde bezienswaardigheden in stijl vanaf het water. Event op het water staat garant voor een memorabele avond met de borrelboot Amsterdam. Kom aan boord voor een vrijgezellenfeest, borrel met collega’s of een gezellige dagje uit met familie en vrienden. Onze schipper verwelkomen de gasten graag met zijn open bar en voor de mensen die echt trek hebben kunnen we ook fingerfoods of bitterballen regelen. Naast onze standaard borrelarrangement is er ook de mogelijkheid voor extra opties om het dan speciaal te maken voor uw gasten. U kunt dit extra maken doormiddel van een uitgebreide bittergarnituur, oesters of wellicht een verzorgde BBQ van onze koks. Alles is mogelijk voor de borrelboot. We hebben de beste bar faciliteiten op elke boot. Bij Event op het Water kunnen we samen met u de perfecte borrelboot samenstellen voor een memorabele boot beleving.

Lees hier de voordelen van de borrelboot

De voordelen om met ons te varen voor een borrelboot zijn voornamelijk, de catering, ervaren schippers met vaarbewijs, luxe borrelboot of een borrelsloep huren. Catering kan worden samengesteld bijvoorbeeld door warm bittergarnituur tot luxe borrelplateau met bijvoorbeeld kaas of wraps. Als laatste voordeel heeft u dan ook de mogelijkheid om de vaarroute te bepalen in Amsterdam voor de borrelboot. Voor de Borrelboot Amsterdam hebben we boten beschikbaar van 30 tot 700 gasten.

https://eventophetwater.nl/borrelboot/