Adfunding
Image default
Bedrijven

BH-tips voor iedereen met grote borsten

Iedereen heeft een ander formaat borsten, groot of klein, dik of dun. Een ding is zeker, je bent er nooit tevreden mee. De een die kleine borsten heeft wilt graag een cupmaat groter, terwijl degene met grote borsten graag wil dat ze kleiner zijn. Omdat vrouwen vaak moeten leren omgaan met de borsten die zij hebben en hier het beste van moeten maken, staan onderstaand tips geschreven voor iedereen met grote borsten. Het is namelijk voor hen vaak lastig in te schatten of ze nou een goede maat hebben in hun bh of wanneer deze genoeg stevigheid biedt.

Meten is weten

Waar veel vrouwen mee worstelen is met de maat die zij nodig hebben. Wanneer zij naar de winkel gaan pakken zij de maat die zij denken nodig te hebben, zonder dit te laten opmeten. Veel vrouwen durven dit niet omdat zij bijvoorbeeld grote borsten hebben en dit willen ontkennen. Laat ze nu gewoon opmeten en koop de maat die bij jouw borsten hoort. Speciaal voor vrouwen met grote borsten is het een aanrader om naar een speciaalzaak te gaan, omdat zij jouw begeleiden in het zoekproces. Ook zijn er winkels die een Prima Donna bh of een Marlies Dekkers bh aanbieden. Deze merken richten zich met name op vrouwen met grotere borsten.

Beugelbeha

Een andere belangrijke is het kiezen van een juiste bh. Een beugelbeha biedt daarbij veel steun voor vrouwen met grote borsten. Hierbij is het wel belangrijk dat de beugel vanaf je onderarm naar je borstbeen loopt, zodat je geen blauwe plekken of irritaties krijgt.

Truc tijdens het passen

Wil je weten of de bh die je past genoeg stevigheid biedt? Buk dan voorover en kijk of je borsten goed op hun plaats blijven zitten in de bh. Het is hierbij belangrijk dat er niks onder de beugel vandaan komt. Wanneer een bh niet stevig genoeg is kun je allerlei klachten krijgen zoals rugpijn, pijn in je schouders en in je nek.

PrimaDonna