Adfunding
Image default
Bedrijven

Auto wrappen? Met Presto Dimensions geniet u langer van uw auto wrap

Presto Dimensions: auto wrappen op maat

Presto Dimensions is een bekende signmaking specialist. Dit bedrijf in belettering, interior design en car wrapping valt op met originele ontwerpen en talloze mogelijkheden op het gebied van reclame. Wilt u uw auto naar uw wensen laten wrappen? Dit bedrijf heeft al sinds 2006 ervaring met colorchange en gebruikt alleen de beste wrapfolie en de beste wrapproducten.

Een goede car wrap volgens hoge standaarden

Car wrapping is veel meer dan een wrapfolie aanbrengen. De medewerkers van Presto Dimensions zijn in staat om de ondergrond goed te beoordelen, wat nodig is in verband met een optimale hechting. Zij geven een gedegen advies over kleur en verwerking. De mogelijkheden voor Tesla wrappen zijn enorm breed en gaan van een enkele kleur tot full colour designs. Niet alleen de buitenzijde, maar ook losse delen of interieurdelen kunt u laten wrappen. Met Tesla wrapping is de kleurenkeuze groter dan bij spuiten. Ook talloze opties, zoals matte wrap, satin wrap en hoogglans wrap, kunnen worden toegepast in een ontwerp op maat.

Presto Dimensions: gepassioneerd team dat een totaalpakket biedt

Presto Dimensions uit Moordrecht heeft een team met specialisten op meerdere vakgebieden. De onderneming heeft al meerdere Sign Awards gewonnen, bijvoorbeeld in de categorie voertuigreclame. De medewerkers streven altijd naar de hoogste kwaliteit en werken met de nieuwste technieken. Ook in het geval van projecten waarbij veelzijdige kennis vereist is, neemt Presto Dimensions graag de uitdaging aan.

Met een voorbeeld render ziet u precies wat het resultaat zal zijn, als u uw voertuig door Presto Dimensions laat wrappen. Met clascoating kunt u de levensduur en kleur van de wrapfolie bovendien verlengen. Laat uw auto wrappen bij Presto Dimensions, dat een goed advies en de juiste onderhoudsproducten levert. Zo weet u zeker dat uw auto een veilige behandeling krijgt!

https://www.prestodimensions.nl/