Adfunding
Image default
Beauty en verzorging

Vetbevriezings kliniek

Vetverdeling en het verschijnen van obesitas zijn de belangrijkste zorgen voor de mens. Er is een enorme markt voor cosmetische chirurgie, van dieetpillen tot cosmetische toepassingen tot fitnesscentra, en cosmetische chirurgie is al tientallen jaren de snelste oplossing. Nu komt er een vet bevriezen kliniek naar voren. Met de vet bevriezingsmethode kunt u de overtollige vetrollen snel en gemakkelijk verwijderen. U kunt gedemotiveerd raken als u er ondanks regelmatige lichaamsbeweging en goed eten nog steeds niet in slaagt om die laatste vetrollen te verliezen. Wil je vet op een bepaald lichaamsdeel kwijt en heb je daar last van, dan is cryolipolyse wellicht de oplossing voor jou. Plaatselijke vetverwijdering kan pijnloos en snel worden bereikt door middel van bevriezing.

Wat is cryolipolyse?

Ook bekend als coolsculpting, gebruikt cryolipolyse extreme kou om vet te smelten. Je kunt het ook ijskoud vet noemen. Door gebruik te maken van lage temperaturen verwijdert cryolipolyse vet uit het lichaam. Wetenschappelijke studies hebben de veiligheid en effectiviteit ervan aangetoond. Het is mogelijk om hardnekkig vet veilig, effectief en permanent te verwijderen. Cryolipolyse is een van de meest populaire behandelingen die tegenwoordig beschikbaar zijn. Het belangrijkste voordeel van vet bevriezing is dat het kan worden gebruikt om permanent en pijnloos vet te verwijderen zonder operatie. Afvallen gebeurt van nature met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Dit gebeurt echter niet lokaal. Dieet alleen zorgt er niet voor dat je het vet op de juiste plekken kwijtraakt, maar vet bevriezen wel. Vet bevriezen is de perfecte oplossing als je lokaal vet wilt verliezen.

Wil je een meer gebeeldhouwd figuur?

Wanneer u een cryolipolyse behandeling ondergaat, kunt u precies kiezen welk deel van uw lichaam wordt behandeld. Het is moeilijk om vet te verliezen op de plaatsen waar het moeilijk is om vet te verliezen zijn zwembandjes, bh-randen en dubbele kin. Dit geldt ongeacht dieet en lichaamsbeweging. U kunt misschien verlichting vinden van een bepaald probleem met cryolipolyse als u tevreden bent met uw lichaam, op één ding na. Er zijn veel gebieden beschikbaar voor behandeling: Vet bevriezing is een geweldige manier om plaatselijk lichaamsvet te verliezen, van je kin tot aan je knieën. Specifieke gebieden waar u vet kunt bevriezen, zijn uw heupen, dijen, taille, dubbele kin en rugvet. Ook lovehandles, dijen, arm vet, okselvet, inclusief de buik, onderbuik, binnenbenen en mannelijke borst.