Adfunding
Image default
Beauty en verzorging

Een vrouwenkapper uit Beveren met ervaring die staat voor kwaliteit

Hair by Louella is een gespecialiseerde vrouwenkapper in de buurt van Beveren waar u terecht kunt voor de beste en mooiste behandelingen. Deze kapperszaak voor vrouwen is er voor dames én heren. U bent hier verzekerd van de beste kwaliteit kapsels. Deze kapperszaak is namelijk aangesloten bij het kwaliteitslabel Haarmakers. Deze kapper uit Clinge is er voor iedereen die wilt profiteren van een mooi nieuw kapsel. Bent u woonachtig in Beveren? Dan bent u al binnen een half uur bij deze salon. De kapsters van deze zaak hebben allemaal één ding gemeen: styling. Zij doen er dan ook alles aan om uw kapsel helemaal naar wens te maken. Dit geldt voor zowel knippen als kleuren. Zij hebben de beste technieken om alles naar wens te maken. Daarnaast profiteer u ook van fijne wellness arrangementen.

Een vrouwenkapper nabij Beveren die de beste technieken hanteert

Deze vrouwenkapper in de omgeving van Beveren staat voor kwaliteit en heeft een ruime ervaring. Er zijn al veel mensen hiernaartoe gegaan voor het knippen en kleuren van hun haar. Door de ervaring van deze specialist hebben zij al heel wat kapsels onder handen genomen. Zij gaan aan de slag om voor u het best mogelijke kapsel te realiseren. Deze specialist gaat merkonafhankelijk te werk. Waarden als educatie, beleving en kwaliteit zijn belangrijk voor deze kapperszaak. Aarzel niet om naar deze kapper te gaan wanneer u een nieuw kapsel wenst.

Kom naar deze vrouwenkapper voor een mooi nieuw kapsel

Wilt u naar een kapperszaak en woont u in de buurt van Beveren? Hair by Louella zorgt altijd voor de beste kapsels. Het maken van een afspraak kan gemakkelijk via de website van deze specialist. U bevestigt deze afspraak met een aantal klikken. Komt uw afspraak toch niet? U annuleert u afspraak gratis 24 uur voor de afspraak. Wanneer dit niet op tijd gebeurt, wordt een bedrag in rekening gebracht, dit is 50% van de behandeling.