Adfunding
Image default
Auto's en Motoren

Mijn allereerste auto: een toyota aygo

Net zoals velen van jullie, verlangde ik naar mijn eerste auto. Tijdens mijn studententijd is het hier helaas niet van gekomen, want in plaats van dat ik elke maand geld had te besteden, kwam ik elke maand maar net uit met mijn budget. Inmiddels werk ik al 2 jaar en heb ik eindelijk een redelijk bedrag bij elkaar kunnen sprokkelen om mijn eerste auto te kopen. Deze moet niet al te groot zijn (ik woon in een drukke stad) en de prijs niet al te hoog.

Mijn zoektocht naar een toyota aygo

Na een aantal showrooms te hebben bezocht van diverse aanbieders (Hyundai, Smart, Mini Cooper en Renault) belandde ik bij toyota. Eerlijk gezegd heb ik hier eerder niet echt naar gekeken. Mijn idee bij toyota ging altijd uit naar huisvrouwen die ieder gaan trouw naar de huishoudbeurs gaan om zoveel mogelijk gratis gadgets in hun trolly’s te schuiven. Al met al, veelbelovend was het niet voor mij. Na het aanraden van mijn kapster ging ik er toch maar heen en gelukkig maar, want niet veel later was ik om! Voor mij was het de toyota aygo geworden! Helaas was ik van mening dat de auto niet heel goedkoop was en dit wel beter kon. Daarom belandde ik bij viaBOVAG, een van de vele aanbieders in tweedehandsauto’s (en occasions).

De aankoop van mijn toyota aygo

Eenmaal aangekomen bij viaBOVAG zag ik het al meteen: ze hadden zelf meerdere tweedehandsauto’s van toyota aygo. De kleuren waren wit, rood en zilver. Vol goede moed sprak ik met mijn verkoper en het gesprek ging heel natuurlijk. Hij was niet aan het doordrammen en kwam heel persoonlijk over. Zelfs toen ik twijfelde of ik eigenlijk wel een tweedehandsauto wilde, gaf hij aan dat ik er ook nog heel goed over na kon denken thuis en op een later moment mocht terugkomen. Verder heb ik een hele uitgebreide uitleg gekregen over de mogelijkheden en eventuele gebreken. Hierna ben ik naar huis gegaan en heb ik er 2 weken over nagedacht. Toen ik opeens besefte dat ik mijzelf wel in zo’n schattige toyota aygo zag rijden, heb ik de knoop doorgehakt: deze witte auto is van mij! Inmiddels heb ik de aut0 al 2,5 jaar en ben ik nog altijd blij met mijn keuze!