Adfunding
Image default
Vakantie

Nieuw reisbureau op maat reizen naar Amerika

Wist je al dat er een nieuw reisbureau is dat op maat gemaakte reizen naar Amerika verzorgt? Ontzettend handig voor wanneer je graag naar Amerika toe wilt maar door de bomen het bos niet meer ziet omdat er zoveel te zien en te beleven is!

 

Maatwerk tot in de puntjes verzorgd

 

Met 27 jaar ervaring weten de mensen van AmerikaNu.nl precies wat ze de klant kunnen bieden. Zelf zijn ze al meerdere keren in Amerika geweest zodat ze precies weten wat ze jou aanbieden en waar de mooiste plekken te vinden zijn. Ook werken ze samen met alle luchtvaartmaatschappijen wat voor jou betekent dat zij alles voor je kunnen regelen. Wanneer je rechtstreeks wilt vliegen of via een andere stad, maar ook wanneer je meer beenruimte wilt of Businessclass wilt vliegen is dit allemaal geen enkel probleem.

 

Daarnaast werken ze samen met lokale bedrijven die contracten hebben met vrijwel elk hotel in Amerika. Dus of je nou een budgetaccommodatie zoekt of juist een super-de-luxe resort; alles is mogelijk.

 

Auto- en camperreizen

 

Wil je liever met de auto of camper door Amerika reizen, dan kan dat ook. Voor autoreizen werken zij samen met Alamo Rent-a-car. Dit bedrijf heeft 2000 verhuurlocaties over de hele wereld waaronder meerdere in Amerika. Alamo biedt verschillende auto’s aan in diverse categorieën. Uiteraard met een uitstekende service en scherpe tarieven.

 

Voor camperreizen werken ze samen met meerdere grote campermaatschappijen waaronder Cruise America, El Monte, Apollo en Road Bear. Ook zijn er vaak voordelige wegbrengspecials te vinden waarbij je de camper bijvoorbeeld ophaalt in Chicago en hem weer mag afleveren in Los Angeles. Ook hierbij geldt dat er heel veel combinaties mogelijk zijn.

 

Verschillende rondreizen

 

Er zijn natuurlijk verschillende rondreizen mogelijk dus het is maar net wat jij in Amerika graag wilt zien en wat niet. Onderstaand vind je een korte opsomming van een aantal reizen.

 

  • Great Plains Adventure – een autorondreis door Oklahoma en Kansas.

  • The Real America Adventure Trail – een autorondreis door de noordelijke staten.

  • North American Historic Highways – een autorondreis door Amerika en Canada.

  • The Great Lakes – een autorondreis door het noorden van Amerika en zuiden van Canada.

 

Contact opnemen

 

Wil je graag een reis boeken naar Amerika maar wil je dat deze wel voor jou op maat gemaakt is? Dan kun je heel makkelijk een afspraak maken. Dit kan via de website maar wanneer je liever telefonisch contact hebt of persoonlijk, is dat ook mogelijk! Je kunt er in het laatste geval voor kiezen op kantoor langs te komen maar het is ook mogelijk dat zij naar jou toe komen!

 

De contactgegevens voor AmerikaNu.nl zijn:

 

AmerikaNu.nl

De Grote Beer 15

5215 MR Den Bosch

31 (0)73 205 09 56

info@amerikanu.nl