Adfunding
Image default
Auto's en Motoren

Hoe werkt een logo laten maken?

Hoe werkt een logo laten maken?

Een logo laten maken kan veel tijd kosten. Dit is echter wel afhankelijk van met welke partij je gaat samenwerken. Het kan dagen tot weken duren voordat je het gewenste resultaat hebt. Maar hoe werkt het proces om een logo te laten maken? In dit artikel gaan we in op drie onderdelen uit het logo ontwerpproces.

Verschillende offertes aanvragen

Je wilt graag een logo laten maken voor jouw bedrijf. Hiervoor ga je lokaal of op het internet zoeken naar verschillende partijen. Je zult al snel merken dat dit extreem veel tijd kost. Daarnaast is het lastig om in te schatten waarom je bij ‘partij A’ meer betaald dan bij ‘partij B’. Al met al is dit een lang en saai proces. Wij raden je daarom aan om online opzoek te gaan naar partijen die van tevoren al transparant zijn met hun prijzen. Wist je trouwens dat je een logo laten maken voor slechts 97 euro?

Feedback geven op de logo concepten

Je ontvangt de eerste concepten en nu? Het kan zijn dat het resultaat meteen is zoals jij wilt. Maar in de meeste gevallen moeten er nog (kleine) aanpassingen gedaan worden. Het verschilt per partij hoe de feedbackmomenten plaatsvinden. Het kan online via bijvoorbeeld mailverkeer of doormiddel van fysieke afspraken die plaatsvinden in jouw kostbare tijd. Wist je dat deze stappen digitaal gedaan worden door designdonut.nl?

Eindoplevering van het logo

Je hebt een logo laten maken en bent helemaal tevreden met het eindresultaat. Vaak is de eindoplevering van het logo heel simpel. Je krijgt de gewenste bestanden opgestuurd via de mail. Je kunt deze bestanden vervolgens gebruiken voor alle gewenste doeleinden.

LET OP: stop met het verspillen van tijd en geld!

Een van dé meest gewaardeerde partijen in Nederland is ‘designdonut.nl’. Dit platform biedt iedere ondernemer grafisch vormgeving voor een eerlijke prijs. Hier kun je dus ook een bedrijfslogo laten ontwerpen, dit voor een vaste prijs van 97 euro. Binnen 48 uur worden de eerste concepten opgeleverd, je kunt gebruik maken van een onbeperkt aantal aanpassingen en je krijgt gegarandeerd het beste resultaat.

http://designdonut.nl