Adfunding
Image default
Aanbiedingen

3 soorten ledverlichting waar je nog nooit van gehoord hebt

3 soorten ledverlichting waar je nog nooit van gehoord hebt

Tegenwoordig gebruikt ongeveer iedereen ledverlichting. Dat is niet zo gek, want ledverlichting kent eigenlijk alleen maar voordelen. Het is namelijk goed voor het milieu en voor je portemonnee, en het ziet er mooi uit. Maar er zijn zoveel soorten ledverlichting dat je soms niet eens weet waar je moet beginnen. Hier vertellen we iets meer over 3 soorten ledverlichting waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt. 

 

  1. Led highbay
    De led highbay is een veelgebruikte ledlamp. Hij staat ook wel bekend als de ufo-lamp, omdat hij best wel een op een ufo lijkt. Daarnaast geeft hij veel en sterk licht, waardoor ze veel in grote ruimtes worden gebruikt. Denk aan sporthallen, magazijnen, garages en bedrijfshallen. Hier worden ze dan in het plafond gemonteerd. Highbay ledlampen produceren wel 130 lumen per watt, wat erg veel is. Daarnaast verbruiken ze weinig energie, wat goed is voor het milieu. Er zijn dus genoeg redenen om een highbay ledlamp te kopen!

 

  1. Led downlights
    Een soort ledlamp die veel in huis wordt gebruikt is een led downlights. Deze lamp wordt in het plafond gemonteerd, waardoor het licht mooi naar beneden schijnt. Je krijgt zo een egale lichtval over de hele ruimte. Er ontstaan dus weinig schaduwen in de kamer. Het is wel handig om te weten dat het licht van de downlights lichter zijn dan de meeste ledlampen.

 

  1. Led floodlight

Een led floodlight is de nette naam voor een bouwlamp of schijnwerper. Ze worden dan ook vaak gebruikt in de bouw zodat een gebouw goed verlicht is. Maar ze zijn ook erg handig voor als je zelf thuis gaat verbouwen en je hebt ’s avonds laat goed licht nodig. Daarnaast staat een led floodlight erg leuk in je tuin, omdat het je hele tuin kan verlichten!

Wil je graag ledverlichting aanschaffen? Vooral online zijn veel ledlampen te vinden, bijvoorbeeld bij Ledlichtstunter. Naast bovenstaande lampen vind je hier nog veel meer verschillende soorten ledverlichting.

https://www.ledlichtstunter.nl/