Adfunding
Image default
Aanbiedingen

Deze punten zijn handig om te weten voor dat je een hottub aanschaft

Een hottub in de achtertuin is natuurlijk helemaal geweldig. Maar het is dan wel zo prettig dat je een hottub aanschaft bij Welvaere die aan al je wensen voldoet. Het is namelijk geen aankoop die je dagelijks doet. Je moet onder anderen nadenken over het materiaal, de grootte, de plek, en de kachel. In deze blog gaan wij daar gelukkig meer over vertellen. Wil je dus meer weten? Lees dan snel door!

Een hottub die op maat gemaakt is

Of je een hottub nodig hebt die op maat gemaakt wordt, ligt helemaal aan jouw keuze. Wanneer je tevreden bent met een standaardmodel en deze past in je tuin is dat natuurlijk fantastisch. Je hebt er verder weinig werk aan en ze kunnen snel worden geleverd. Wanneer je iets uniekers wilt of afwijkende maten wenst, dan is een op maat gemaakte optie beter voor jou.  Een hottub kun je in allerlei soorten en maten kopen. Er zijn hottubs te koop waar je met twee man in kunt zitten, maar ook hottubs waar je met maar liefst 12 personen in kan. En op maat gemaakte hottub kan nog wel meer mensen kwijt. Bedenk dus vooraf goed voor hoeveel personen jij jouw hottub wil laten maken.

Hier wordt een hottub van gemaakt

Het materiaal is zeker een belangrijk punt waar je over na moet denken. Een houten hottub is een klassieker, maar deze vraagt veel onderhoud en gaat iets minder lang mee dan andere materialen. Bovendien gaat een houten variant eerder lekken. Wil je die klassieke uitstraling maar ook de klassieke look? Ga dan voor een houtlook variant van ander materiaal.

Zo blijft de hottub warm

Je hebt twee keuzes bij een hottub, een interne of externe kachel. De interne kachel heeft als voordeel dat de gehele hottub minder ruimte in beslag zal nemen. Het nadeel is dat er minder zitruimte overblijft. Bovendien vinden veel mensen het fijner als het water extern wordt warm gemaakt. Externe hottubs zorgen er dus voor dat er meer zitplaats in de hottub overblijft, maar hebben als nadeel dat de gehele hottub meer ruimte in beslag zal nemen. De kwaliteit van de kachel bepaalt hoe snel het water warm is, dus ook dat is iets om rekening mee te houden. 

 

https://welvaere.nl/