Adfunding
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zorg voor de juiste spanningsrail en vraag advies aan de specialist

Voor het op een handige manier installeren van verlichting is een spanningsrail nodig. Hieraan kunnen spotjes bevestigd worden, die zorgen voor voldoende licht. Het grote voordeel van een spanningsrail is dat zij zeer flexibel zijn, waardoor er verlichting geïnstalleerd kan worden in de gehele ruimte, ook dat donkere hoekje waar voorheen geen licht was. Het installeren van zo’n spanningsrail vereist enige kennis en ervaring, maar gelukkig neemt Cablespace de verantwoordelijkheid over de gehele montagetechniek. Eerst adviseren ze u over wat voor u de beste leverancier is. Zo bent u verzekerd van kwaliteit.

Een zeer flexibele spanningsrail

Het grote voordeel van een spanningsrail ten opzichte van lijnverlichting, is dat deze zeer flexibel is. Zelfs tijdens de montage kunnen de vorm en de lengte van de spanningsrail nog worden aangpast. Lijnverlichting is echter minder flexibel, door de kabels die tussen de verlichtingsarmaturen nodig zijn. Wel geeft lijnverlichting een betere lichtkwaliteit. Doordat er bij lijnverlichting gewerkt kan worden met andere soorten verlichting dan spotjes, kan hier gekozen worden voor fellere verlichting die een groter oppervlak kan verlichten. Een voorbeeld hiervan is TL-verlichting. Deze bekende vorm van verlichting is zeer geschikt voor het verlichten van gangen en andere rechthoekige ruimtes, doordat TL-buizen in de lengte veel licht geven. Ook de felheid van de verlichting draagt hieraan bij.

Overal goede verlichting met een spanningsrail of lijnverlichting

Bij verlichting denkt u wellicht aan het verlichten van een gebouw. Maar ook buiten kan verlichting met een spanningsrail of lijnverlichting toegepast worden. Denk hierbij aan de omlijsting van een reclamebord, het verlichten van uw pand om inbrekers af te schrikken of het verlichten van bouwplaatsen. Ook kan verlichting gebruikt worden voor markeringen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u een evenement organiseert. U kunt dan een rijdende tekstkar gebruiken om informatie over het evenement te verspreiden. Dit kan bijvoorbeeld bewegwijzering zijn. Met de veelzijdige toepassingen van spanningsrails en lijnverlichting is Cablespace marktleider in montagetechniek.