Adfunding
Image default
Zakelijke dienstverlening

WisMon webshop voor middelbare scholieren

Het voorbereiden voor het eindexamen van de middelbare school vergt veel discipline en hard werk. Als ouder wil je natuurlijk graag dat je kind in een keer slaagt voor de middelbare school. Dat blijkt nog niet altijd even makkelijk voor scholieren. Gelukkig kan WisMon daar bij helpen! Via WisMon kun je als scholier bijvoorbeeld makkelijk online cursussen volgen om je kennis op te frissen. 

Wat doet WisMon? 

WisMon is een onderwijsinstituut die zich inzet om bèta-, wetenschap- en techniekonderwijs leuk en toegankelijk te maken voor iedereen. Dit doen ze door in de WisMon Webshop verschillende cursussen, lesmaterialen en praktische onderwijs arrangementen aan te bieden voor basisonderwijs, voortgezet- en hoger onderwijs. Daarnaast kunnen scholen via WisMon ook advies krijgen over hoe ze vakken zoals techniek het beste kunnen behandelen tijdens de les. Ook kunnen scholieren zelf bij WisMon terecht om voor vakken zoals wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie cursussen te volgen. Handig als een leerling binnenkort examen moet doen!

WisMon voor scholieren

Naast cursussen voor scholieren van het voortgezet onderwijs, biedt WisMon ook boeken en examenbundels. Dit is ontzettend handig wanneer een scholier op zoek is naar examenbundels voor bepaalde vakken. Daarnaast kun je in de WisMon shop ook rekenmachines, verschillende lesboeken en de nieuwste binas krijgen. De meeste boeken kun je huren. De examenbundels zijn niet te huur, maar kun je alleen kopen. 

Voorbereiding CCVX voortentamen

Naast leermiddelen voor je eindexamen kun je je via WisMon ook voorbereiden op een CCVX voortentamen. Wanneer je als scholier en aankomend student een bètavak mist voor de toelating van een universiteit of hogeschool, kun je met het halen van een CCVX voortentamen er alsnog voor zorgen dat je toegelaten wordt. WisMon kan je helpen met het voorbereiden van het CCVX voortentamen voor wiskunde a en b, scheikunde, biologie of natuurkunde voor havo en vwo. Dit doen we middels een cursus die je bij ons kunt volgen. Heb je het gevoel dat j e een vak al beheerst en wil je alleen de puntjes op de i zetten, dan kun je er ook voor kiezen om de stof te herhalen met een CCVX tentamentraining.