Adfunding
Image default
Zakelijke dienstverlening

Solliciteer op de vacature voor industrieel product ontwerper bij dit bedrijf

Bent u als industrieel product ontwerper op zoek naar een passende vacature? Denk er dan eens over om aan de slag te gaan voor Lencon. Deze specialist in productrealisatie uit Noordwijk, Zuid-Holland heeft een breed en divers klantenbestand, waardoor u steeds weer andere producten mag ontwerpen. Zo is geen dag hetzelfde en heeft u veel variatie in uw baan. Daarnaast heeft dit specialistische bedrijf de ontwikkeling van hun personeel hoog in het vaandel staan. U krijgt dus ook de kans om uw kennis en vaardigheden door te ontwikkelen om zo een nog betere ontwerper te worden. Reden genoeg om bij dit bedrijf te solliciteren op de vacature voor industrieel product ontwerper!

Ook voor bedrijven die productrealisatie willen uitbesteden is dit de ideale partner

Niet alleen als u op zoek bent naar een openstaande vacature voor een industrieel product ontwerper bent u bij dit bedrijf in Noordwijk goed. Lencon is er uiteraard ook voor opdrachtgevers die hun productrealisatie willen uitbesteden aan een expert uit Zuid-Holland. Het bedrijf ontziet u dan zo veel mogelijk, zodat u meer tijd overhoudt voor uw corebusiness. Bovendien is het zo eenvoudiger om een succesvol product op de markt te brengen, want de expert weet precies waar u op moet letten bij dit proces. Van het allereerste ontwerp tot de levering van de eerste producten – deze expert uit Zuid-Holland staat u in alles omtrent productrealisatie bij.

Informeer naar de mogelijkheden wat betreft de vacatures of de dienstverlening

Heeft u interesse in de vacature voor industrieel product ontwerper? Of wilt u de productrealisatie van uw nieuwe idee uitbesteden aan een expert uit Zuid-Holland? Neem in beide gevallen contact op met deze specialist uit Noordwijk en u wordt uitstekend geholpen. De vriendelijke medewerkers beantwoorden al uw vragen en voorzien u waar nodig graag van advies. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.