Adfunding
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een boekhoudkantoor neemt al uw zorgen uit handen!

Als zzp’er heeft u er veel baat bij om een boekhoudkantoor in de armen te nemen. Iedereen moet namelijk (helaas) de boekhouding bijhouden. Wanneer u zelf verstand heeft van de zaken op het gebied van boekhouding ZZP, is het een idee om het zelf op te pakken. Is dit niet het geval? Dan kan een boekhoudkantoor u uitstekend helpen! Naast dat zij vele financiële en administratieve taken over kunnen nemen voorzien zij u ook nog eens van deskundig advies!

Wat kan een boekhoudkantoor voor u betekenen?

Een boekhoudkantoor kan u uitstekend helpen bij het opstellen van facturen. Daarnaast is het ook voor veel ZZP’ers voordelig dat zij uw administratie bij kunnen houden. Ook belastingaangiftes kunnen zij uitstekend verzorgen. Dat bespaart u weer een hoop tijd! Daarnaast is een boekhoudkantoor ook perfect voor het opstellen van jaarrekeningen en winst- en verliesrekeningen. Naast dat zij van u vele taken over kunnen nemen, voorzien zij u ook nog eens van uitstekend advies. Met vaak al jarenlange ervaring weten zij precies wat er voor u als zzp’er belangrijk is en hoe zij u hierbij kunnen ondersteunen. Mocht de belastingdienst ooit een controle bij u uitvoeren, dan bent u ervan verzekerd dat uw boekhouding op orde is. Zorgen maken over de financiële zaken is dan ook verleden tijd!

Wat is het verschil tussen een boekhouder en een accountant?

Waarom is het inschakelen van een boekhouder dan voordeliger dan het inschakelen van een accountant? Het is natuurlijk belangrijk dat u voor iemand kiest waar u zich goed bij voelt en wie er in uw ogen betrouwbaar is. Het grootste verschil is dan ook dan een accountant meer bevoegdheden heeft over zaken als bijvoorbeeld verklaringen. Daarnaast hebben zij een beschermende titel. Toch speelt er bij veel bedrijven het budget een grote rol. Het inschakelen van een accountant is namelijk vaak veel en veel duurder. Voor een startende ondernemer of zzp’er is dit dan ook niet altijd mogelijk. Om geld te besparen is het inschakelen van een boekhouder dan ook veel voordeliger! U zou bijvoorbeeld met hen een vast bedrag af kunnen spreken waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. Ideaal toch?

Neem contact op met een boekhoudkantoor!

Bent u benieuwd naar wat een boekhoudkantoor voor u kan betekenen? Ga dan eens op zoek naar een boekhoudkantoor bij u in de buurt. Neem zeker eens contact op met meerdere boekhoudkantoren en maak uiteindelijk de keuze voor het kantoor waar u zicht het prettigst bij voelt. Het is ten slotte belangrijk dat u een betrouwbaar boekhoudkantoor in de armen neemt zodat u zich kunt richten op andere zaken. Uiteindelijk gaat u merken dat het inschakelen van een boekhoudkantoor een verstandig idee is!