Adfunding
Vendic
Zakelijke dienstverlening

De voordelen van samenwerken met een Magento 2 specialist

Een Magento 2 specialist realiseert, onderhoudt en verbetert webshops die gemaakt zijn op basis van dit systeem. Wanneer je kiest voor Vendic als Magento 2 specialist kan er rekening worden gehouden met investeringen en blijven deze betaalbaar maar kan kwaliteit toch gegarandeerd worden. De Vendic Elements voor Magento zijn ervoor gemaakt om te bouwen op het bestaande systeem van Magento 2 en maken de webshop sneller en gemakkelijker te gebruiken! Bekijk snel de mogelijkheden bij Vendic. 

Vendic als je Magento 2 specialist

Bij Vendic bieden wij verschillende services aan. We ontworpen een volwaardige webshop op basis van het Magento 2 systeem in zes weken voor €10000. Ook kan je ervoor kiezen om een maatwerk project te laten maken om deze perfect aan te laten sluiten op je onderneming. Daarnaast nemen we ook gefaalde projecten over en zorgen we dat de volledige potentie van de bestaande webshop weer wordt benut. Laat de specialisten meehelpen en zorg voor een resultaat waar we beiden trots op kunnen zijn.

Door het systeem van Magento 2 kunnen we ervoor zorgen dat de websites geoptimaliseerd zijn voor snelheid. Dit is niet alleen handig voor jou, maar ook voor de gebruikers van de website. De website is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn en een zo hoog mogelijke functionaliteit te behalen. Daarnaast blijven de onderhoudskosten laag omdat het systeem van Vendic Elements centraal wordt onderhouden, eens in het jaar. De website is gegarandeerd erg stabiel en krachtig en zorgt ervoor dat je geen zorgen hoeft te maken over bottlenecks en systeemfouten. 

Samenwerken met een Magento 2 specialist van Vendic zorgt ervoor dat je een systeem krijgt dat op maat is gemaakt waardoor je website volledig is geoptimaliseerd op performance en gebruiksvriendelijkheid. Het is belangrijk dat een website erg gebruiksvriendelijk is, want wanneer een website gemakkelijk en snel is te gebruiken is de kans hoger dat deze vaker wordt gebruikt. Een goede website is een investering die zich vaak snel weer terugverdiend. Kies ervoor om een website te laten maken door samen te werken met een Magento 2 specialist van Vendic!

Vendic Elements voor Magento 2

Wanneer je ervoor kiest om samen te werken of een website te laten maken door een specialist op het gebied van Magento 2 wordt het Magento 2 systeem natuurlijk als basis gebruikt. Vervolgens hebben wij bij Vendic Elements modules voor websites ontwikkeld waardoor je deze websites kan laten specialiseren voor je eigen bedrijf. Deze modules kunnen gemakkelijk worden geïmplementeerd en leveren een geweldig resultaat voor jouw webshop. 

Kies ervoor om je website te laten ontwikkelen of om samen te werken met Magento 2 specialisten. De modules die wij aanbieden op onze website zijn ontwikkeld door ons team en zijn gebouwd op optimalisatie en gebruikersvriendelijkheid. Als je ervoor kiest om een specialist in te schakelen ben je verzekerd van een website die stabiel en krachtig werkt en ook gemakkelijk is te gebruiken voor klanten. Je team, webshop en klanten zullen je dankbaar zijn!

 

https://vendic.nl/

Gerelateerde artikelen

Animatie video’s: ook voor intern gebruik

Nieuwe bedrading laten plaatsen?

Ziektekostenverzekeraar in uw regio