Adfunding
Image default
Zakelijk

Subwoofers kopen van verschillende merken

Bent u op zoek naar goede luidsprekers en wilt u graag passieve of actieve subwoofers kopen? Dan hoeft u niet langer te zoeken naar een specialist, want bij OV8E heeft u het gevonden. Dit is dé specialist in geluidsapparatuur en audiotechnieken. De apparatuur die u bij hen in de winkel vindt, wordt namelijk veelal gebruikt in professionele studio’s en bij artiesten. Een subwoofer is een luidspreker zoals elke andere, maar het is een zeer simpele luidspreker. Hij bevat namelijk maar één speaker of driver. Er zijn echter ook modellen met twee drivers, zodat het geluid krachtiger klinkt. Wat een subwoofer onderscheidt is het vermogen om enkel bassen en dus lage frequenties te produceren. Het verschilt echter per model wat een subwoofer aankan. Als u een subwoofer wilt kopen, legt OV8E u graag meer hierover uit.

Het verschil tussen een actieve en passieve subwoofer

Als u subwoofers wilt kopen, is het belangrijk om te weten dat er een verschil zit in een actieve en passieve subwoofer. Als de subwoofer actief is, houdt dat in dat ze een eigen, ingebouwde versterker hebben. U hoeft ze dus niet te verbinden met een versterker met luidsprekerkabel zoals de andere speakers in de ruimte, maar met een audiokabel. Dit is wel het geval bij passieve subwoofers. In principe zijn er niet veel passieve subwoofers op de markt. Ze zijn handig om te gebruiken bij soundbars of exotische high-end opstellingen. Natuurlijk kunt u voor alle soorten speakers terecht bij deze expert. Ze hebben jarenlange ervaring en adviseren u graag over hun producten.

Neem contact op met de specialist

Wilt u graag meer informatie ontvangen voordat u subwoofers gaat kopen of een van de vele andere audioapparatuur? Dat kan uiteraard. Via de contactgegevens op de website kunt u OV8E eenvoudig een e-mail sturen of bellen. Zij beantwoorden uw vragen graag en helpen u met het uitzoeken van een speaker die bij u past. Neem nu contact met ze op.

https://www.ov8espeakers.nl/