Adfunding
Image default
Woning en Tuin

Jouw huis opknappen met een verlaagd plafond

Je huis is aan een opknap beurt toe, maar het is lastig te zeggen wat er precies nodig is. Er moet weer wat leven in de brouwerij komen, maar hoe? Je kan je plafond verlagen en plafondgarant helpt je hier volledig bij. Een verlaagd plafond geeft sfeer en heeft ook functionele mogelijkheden.

Waar plaats je dit?

Een verlaagd plafond plaats je op plekken waar je een extra dimensie wil creëren. Dit kan bijvoorbeeld in de woonkamer waardoor je een knusse zithoek hebt waarbij het duidelijk is dat dat het woonkamer gedeelte is. Je creëert dus ook een aparte ruimte zonder muren te bouwen. Je kan dit ook in de keuken doen en dit zorgt ook voor een soort scheiding van de ruimte. Op deze manier hoeft de ruimte niet gescheiden te worden door muren, maar blijft het open en zorgt het voor gezelligheid. 

Welke functies heeft het?

In de woonkamer heeft het de functie dat het een dimensie erbij creëert en het een heel verschil maakt. Zonder verlaagd plafond kan het er namelijk saai uit ziet en met verlaagd plafond geef je een soort make over. Je huis ziet er hierdoor mooi uit en ook erg stijlvol. Nog een functie van een verlaagd plafond is dat je er spotjes mee kan wegwerken. Dit ziet er dus netjes en fris uit.

Hoe kom ik aan een verlaagd plafond?

Je kan voor het plaatsen hiervan professionals inhuren. Op de website kan je een prijsindicatie aanvragen en voor vragen kan je ook altijd bellen. Er wordt eerst gekeken waar het geplaatst wordt en wat voor materiaal je huidige plafond heeft. Als dit allemaal duidelijk is kunnen de experts aan de slag. Het verlaagd plafond wordt gemaakt op het formaat zoals jij dat wenst en natuurlijk kan je hier advies over krijgen. De prijs hangt af van het soort, de maat en bepaalde afwerkingen. Je kan veel kanten op waardoor je je huis hier een echte boost mee kan geven en je nooit meer anders wil. Gezelligheid in huis is erg belangrijk en ook dat je er trots op bent.