Adfunding
Image default
Winkelen

TENA Lady neemt de schaamte over urineverlies weg

Met de komst van TENA Lady, een assortiment producten voor vrouwen die last hebben van ongewenst urineverlies, kwam er voor veel vrouwen een einde aan een periode van schaamte en van zeer grote beperkingen in de bewegingsvrijheid. Want tot die tijd moest u zich maar zien te redden met maandverband, inlegkruisjes of speciale broekjes. Niet prettig en daardoor vaak aanleiding om het sociale leven grotendeels on hold te zetten. Niet meer uitgaan, niet meer een middagje shoppen met een vriendin en zeker niet gaan sporten, want dan gaat het helemaal mis. Nu is dat gelukkig niet meer nodig.

Urineverlies kan leiden tot vereenzaming en depressiviteit

Iemand die kampt met urineverlies kan daar zeer veel last van hebben. Het gaat dan niet alleen om de praktische problemen, maar vooral om de schaamte. De plas niet kunnen ophouden is iets waar veel mensen liever niet over praten en wat ze voor iedereen geheim willen houden. En dat gaat natuurlijk het beste wanneer u niet meer aan het sociale leven deelneemt en veilig thuis blijft. Dit kan leiden tot depressiviteit en vereenzaming. Eenzaamheid is voor velen één van de ergste situaties waarin ze terecht kunnen komen. Alle dagen zijn hetzelfde en er is niets om naar uit te kijken. Zeker als het buiten dan ook nog eens somber weer is, zoals in de herfst of in de winter, kan dit leiden tot diepe neerslachtigheid.

Pak het probleem van urineverlies aan bij de bron

Als u merkt dat u op sommige momenten uw plas niet meer goed kunt ophouden is het tijd om actie te ondernemen. In het assortiment van TENA Lady vindt u meerdere producten die u kunnen helpen om van ongewenst urineverlies geen groot probleem te maken. U kunt kiezen uit verschillende producten, afgestemd op de ernst van het urineverlies en ook op bijvoorbeeld de kleding die u draagt. Zo zijn er inleggers in wit maar ook in zwart en speciale inleggers voor een string. Zo hoeft u uw kledingstijl, ook als het om lingerie gaat, niet aan te passen als u een blaasprobleem heeft.

Gewoon weer doen wat u altijd deed

Als u de producten van TENA Lady gebruikt kunt u alles weer doen alsof u geen incontinentieprobleem heeft. U hoeft niet bang te zijn dat u in een gênante situatie terechtkomt. Dat u incontinentiemateriaal gebruikt zal niemand opvallen, en het materiaal is bovendien zo gemaakt dat het de urine geurloos opvangt en dat doorlekken is uitgesloten. In tegenstelling tot maandverband zet een TENA Lady inlegger de urine meteen om in gel. Daardoor wordt geur optimaal geabsorbeerd en lekt er niets door, ook niet bij gemiddeld of ernstig urineverlies. U hoeft zich dus geen moment zorgen te maken en u hoeft ook zeker niet ieder half uur uw TENA te verschonen, de meeste soorten zijn erop gemaakt om genoeg urine te kunnen opvangen om u de nodige bewegingsvrijheid te geven.

Online bestellen is altijd mogelijk

Nu u weet dat er TENA Lady is om u te helpen bij uw probleem met ongewenst urineverlies komt er wellicht nog een vraag bij u op: Waar kan ik dit kopen zonder dat ik me hoef te schamen? Niet iedereen stapt onbevangen de voordeeldrogist binnen om daar incontinentiemateriaal te kopen en dit zonder blikken of blozen bij de kassa af te rekenen. Welnu, dat is ook niet nodig. U kunt de artikelen van TENA Lady gewoon online bestellen. U doet dit bij de website Hulpmiddelonline.nl anoniem, u krijgt uw pakket bezorgd zonder dat duidelijk is wat u besteld heeft. Op deze manier kunt u ook altijd zorgen voor voldoende voorraad. Als u vragen heeft, zoals welk product voor uw situatie de beste keuze is, kunt u deze vragen ook anoniem stellen aan de klantenservice. Vaak kunt u daar gebruik maken van een online chatfunctie, zo hoeft u zelfs uw e-mailadres of telefoonnummer niet prijs te geven.