Adfunding
Vervoer en transport

Op tijd voor je vlucht met de schipholtaxi-bus

Op tijd voor je vlucht met de schipholtaxi-bus

Het is je wellicht wel eens overkomen. Vol gezonde spanning bereid je je voor op een vliegreis. Tas gepakt en de route naar Schiphol gepland. Misschien met het openbaar vervoer of misschien met een eigen auto. En dan zal het je net gebeuren dat de trein ineens een omgeleide route doet of onverhoopt een vertraging heeft net op het traject dat jij nodig hebt. Een andere route is wellicht mogelijk maar zal teveel tijd in beslag nemen. Of wanneer je met eigen auto zou gaan en je net nu een lekke band krijgt en veel tijd kwijt bent aan het vervangen hiervan. Zelfs al was je op tijd van huis weggegaan kun je alsnog zoveel tijd hiermee verliezen dat het onmogelijk blijkt je vlucht te halen.

Gelukkig geen nood met de schipholtaxi-bus

Om al die stress en ongewenste obstakels op de weg naar Schiphol toe niet tegen te komen is een veilige oplossing om een taxi-bus te reserveren. Dit kun je natuurlijk al ver van te voren doen, zodat je verzekerd bent van vervoer op de tijd die jij wenst. Maar je kunt dit natuurlijk ook spontaan doen, net wanneer je merkt dat de trein je niet goed gezind gaat zijn vandaag. Het fijne van een taxi-bus is dat je er met je hele groep vrienden in past of met de hele familie. Ook is het ideaal dat je verder geen gasten hoeft te verwachten die jij niet kent, want eenmaal geboekt is de bus privé voor jullie. En dat inclusief een vriendelijke chauffeur.

Geen bagage ongemak

Handige bijkomstigheid is het voordeel dat je meteen van het gesleep met bagage af bent. Je kunt die namelijk gelijk vanaf je voordeur lozen in de achterbak van de taxi-bus. Geen gesjouw en rugklachten meer aan het begin van je vakantie, maar een heerlijk relaxte rit op de achterbank van de schipholtaxi-bus. Daarnaast is de betaling prima te doen via het internet, maar kun je er ook voor kiezen om deze te voldoen bij het verlaten van de taxi. Een vast tarief zorgt dat je nooit voor onverhoopte verrassingen komt te staan en heerlijk met zijn allen kunt genieten.