Adfunding
Image default
Vervoer en transport

Eenvoudig een aanhanger huren bij JobCar

Voor het huren van een aanhangwagen zit u bij JobCar goed. Ze bieden verschillende varianten en types aan. Zo kun je bij JobCar onder andere een open aanhanger huren, een gesloten aanhanger, een autoambulance en een kiepaanhanger. Daarnaast hebben ze ook bagagewagens beschikbaar. Het assortiment aanhangers is geschikt voor verschillende doeleinden, zoals verhuizingen, het wegbrengen van grofvuil en tuinafval, en het vervoeren van zware ladingen. De aanhangers zijn online te reserveren en kunnen gehuurd worden voor een dag, een week of langer. JobCar biedt scherpe prijzen en uitstekende service. Naast aanhangerverhuur biedt JobCar ook handige benodigdheden aan, zoals kruiwagens, steekwagens, oprijplaten, verhuisdekens, spanbanden en een net.

Autotransporter huren

Bij JobCar kunt u eenvoudig en snel een autoambulance of autotransporter huren om uw auto of grote voorwerpen te vervoeren. Met een autotransporter kunt u gemakkelijk auto’s op- en afladen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over beschadigingen. Daarnaast biedt een autotransporter ook de mogelijkheid om andere grote voorwerpen te vervoeren, zoals planken of balken.

Bij JobCar heeft u de keuze uit verschillende modellen autoambulances met verschillende laadvermogens. Zo is er een autotransporter huren bakwagen met een laadvermogen van 1540 kg en een plateauwagen met een laadvermogen van 2464 kg. De prijzen variëren van €50,- per dag tot €220,- per week. Bij JobCar kunt u de autoambulance eenvoudig reserveren en met scherpe prijzen en uitstekende service bent u verzekerd van een betrouwbaar middel om uw auto of grote voorwerpen veilig te vervoeren.

Als u een autoambulance wilt huren, kunt u telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen. Bij het ophalen dient u uw rijbewijs en identiteitskaart of paspoort mee te nemen. U hoeft geen borg te betalen, maar wel vooraf af te rekenen.JobCar zorgt ervoor dat de autotransporter huren voor u klaarstaat en koppelt deze aan uw auto. Samen controleert u de lampen, zodat u veilig op weg kunt. Het is belangrijk om de lading goed vast te zetten en niet harder dan 90 km per uur te rijden. Bij JobCar kunt u spanbanden huren om de lading vast te zetten.

Voor meer informatie en tarieven kunt u terecht op de website van JobCar.

https://www.jobcar.nl/