Adfunding
Image default
Vervoer en transport

Een dubbeldek trailer: duurzaam transport

Als u denkt aan duurzaam transport, dan denkt u zeker niet aan een dubbeldek trailer. Eerder aan een e-bike of een ander elektrisch voertuig. Maar dat is zeker niet waar! In de logistieke wereld zijn er tegenwoordig vele opties beschikbaar voor het duurzaam transporteren van goederen. Blankers Transport B.V. is gespecialiseerd in het vervoeren van goederen op een duurzame wijze. Hiervoor biedt dit bedrijf verschillende opties aan. Zo weet u als u kiest voor dit bedrijf dat ze er alles aan doen om een steentje bij te dragen aan het milieu. Dit doen zij mede door efficiënt te werken. Daarnaast uit zich dit in het duurzaam transport met een lagere uitstoot. U geniet bij dit bedrijf van een efficiënte en accurate levering.

Efficiënt en duurzaam: twee vliegen in een klap

Als duurzaam transportbedrijf zorgt Blankers Transport B.V. dat ze altijd bezig zijn met klantvriendelijkheid en duurzaamheid. De reden waarom dit bedrijf hier zoveel rekening mee houdt, is omdat ze uw lading dan zo efficiënt mogelijk kunnen vervoeren, met zo min mogelijk schade voor het milieu. Dit doen ze op verschillende manieren. Ze hebben namelijk hier een speciale dubbeldek trailer voor. Deze trailer heeft een dubbele laadruimte, zo kan dit bedrijf meer in een keer vervoeren. Beter voor het milieu en uw portemonnee. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de routes zo zijn uitgestippeld dat het zorgt voor een langere uitstoot.

Neem contact op met dit bedrijf voor meer informatie

Wilt u meer informatie over het duurzaam vervoeren van goederen? Of wilt u meer weten over de dubbeldek trailer die dit bedrijf gebruikt? Zij vertellen u graag de verschillende manieren die zij gebruiken om te zorgen voor duurzaam transport. De experts van dit transportbedrijf staan u graag te woord. Daarnaast denken ze graag met u mee over een duurzame en maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering. Ontdek de diensten van Blankers Transport B.V. en ga een klimaatvriendelijke samenwerking aan.