Adfunding
Image default
Vakantie

Wellnesshuisjes in Nederland: pure ontspanning

In het modern, jachtige, leven staan we bijna continu “aan”. Er is altijd wel iets wat onze aandacht vraagt: een klant wil iets van je, je leidinggevende komt met een onmogelijke deadline. Ondertussen moeten de kinderen naar alle clubs en verenigingen worden gebracht en gehaald.  Tegelijk verwacht de school van de kinderen dat we in het weekend komen helpen tijdens de opruim-dag én moeten we nog mantelzorg verlenen.

Ja, we hebben het druk.

Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om er even tussenuit te gaan. Regel oppas voor de kinderen en ga lekker samen een dagje naar de sauna voor de hoognodige ontspanning. Of boek met zijn tweetjes een leuk huisje ergens in de natuur van Nederland.

Of, nog beter: combineer de twee en boek een Welnesshuisje!

Wat is een welnesshuisje?

Een welnesshuisje is een vakantiehuisje in een natuurlijke en rustgevende omgeving. Maar het is niet alleen de omgeving die voor ontspanning zorgt, want een wellnesshuisje zou geen wellnesshuisje zijn zonder wellness-voorzieningen.

Denk aan een sauna, een hottub, een regendouche of sunshower of zelfs een jacuzzi. Of, een combinatie van die heerlijk luxe verwen-faciliteiten.

Wat is er lekkerder, dan samen genieten van een sauna, om tenslotte in de jacuzzi tegen elkaar aan te vlijen met een goed glas in je hand en de sterrenhemel boven je hoofd? Dát zijn de momenten waarop je echt in het hier en nu kunt zijn.

Boek een wellnesshuisje in Nederland

In Nederland heb je de keuze uit veel aanbieders van Wellnesshuisjes. Op Glampings.com hebben we er een aantal voor je geselecteerd, op verschillende plekken in Nederland: van de kust tot de bossen op de Veluwe, tussen de landerijen of op een vakantiepark.

Kijk direct op www.glampings.com voor het hele aanbod.

https://www.glampings.com/wellness-huisje-nederland