Adfunding
Vakantie

Vergaderen bij Valk Amsterdam

De regio Amsterdam behoort tot de top vijf van meest creatieve plekken ter wereld. De creatieve industrie maakt dan ook een goed deel uit van de totale economie, namelijk zo’n 14% en 1 op de 7 creatieve Nederlanders is dan ook werkzaam in onze hoofdstad. Deze creativiteit is niet alleen te zien in de gevestigde bedrijven, maar ook door de stad heen. Rijk aan kunstmusea, straatkunst en het hart van de Fashion Week, bent u in Amsterdam omringt door creativiteit.

Omgeven zijn door creativiteit, kan inspirerend werken. Om onder andere deze reden is Amsterdam de ideale stad voor het houden van een zakelijke bijeenkomst. Brainstormen over een nieuw product? Of moet er een nieuwe marketingstrategie bepaald worden? Wat de insteek van de vergadering ook is, in Amsterdam zit u goed! Van der Valk Hotel Amsterdam – Amstel is dé plek om uw vergadering te laten plaatsvinden. Dit gloednieuwe hotel heeft 11 moderne congres- en vergaderzalen tot haar beschikking, uitgerust met de nieuwste apparatuur en snufjes. Door de professionele audiovisuele apparatuur, hi-speed WiFi en draadloos ClickShare presentatiesysteem, zal uw vergadering vlekkeloos verlopen.

Tijdens de pauze of na uw vergadering kunt u genieten van de uitgebreide break-out ruimtes, ideaal om de creativiteit te stimuleren. Geniet van een kop koffie of uitgebreid lunchbuffet. Ook is het mogelijk om diner af te nemen. Er zijn verschillende vergaderarrangement beschikbaar, maar het is ook mogelijk om er een op maat met de salesafdeling af te stemmen.

Wilt u de creativiteit van de stad proeven? Met het openbaar vervoer of de auto bent u zo in het centrum van Amsterdam. Boek een overnachting bij Amsterdam Van der Valk Hotel erbij en maak er een kleine uitstap van! Het hotel is van alle gemakken voorzien en biedt alle mogelijkheden voor een stedentrip of ontspannende get-away.

Gaat u binnenkort vergaderen in Amsterdam Zuid? Vraag uw offerte aan via de website of neem via telefoon of email contact op met de salesafdeling.

https://www.vandervalkamsterdam.com

Gerelateerde artikelen

Op vakantie gaan bij camping in Haaksbergen

Reis boeken Cuba

Dagtrip Klein Curacao om je vakantie onvergetelijk te maken.