Adfunding
Image default
Dienstverlening

Maak jij al gebruik van Klantenservicetelefoon?

Op internet is alles te vinden, hoor je wel eens. Maar soms kan het lang duren voor je uitkomt bij datgene wat je zoekt. Het telefoonnummer van Ziggo bijvoorbeeld. Als je kijkt op sites van energiebedrijven, telecomproviders en webshops staan de contactgegevens niet altijd even duidelijk aangegeven. Soms zijn ze verborgen of staan ze er helemaal niet. Onze tip in dit soort situaties: bel met nummer 1840. Je krijgt een medewerker van Klantenservicetelefoon te spreken. Dé telefonische hulpdienst voor iedereen die hulp nodig heeft met het achterhalen van een telefoonnummer. Klantenservicetelefoon bestaat al een paar jaar. Het team is continu bezig de database uit te breiden en te perfectioneren. Je kunt er terecht voor nummers van luchtvaartmaatschappijen, pakketdiensten, verenigingen, incassobureaus enzovoort. Het is ook mogelijk extra informatie te krijgen zoals een korte historische schets en de openingstijden van de helpdesk van het bedrijf / de instelling. Klantenservicetelefoon is ook online te vinden.

 

Online opzoeken van een telefoonnummer

Online een telefoonnummer achterhalen, zoals dat van de Telfort helpdesk kan op twee manieren. De eerste optie is de naam van de firma / organisatie in de zoekbalk in te typen. De tweede wijze van zoeken, gaat middels de categorieën. Hierboven gaven we al wat voorbeeldrubrieken. Hierbij nog een paar:

-banken;

-thuisstudies;

-energieleveranciers;

-webhosting;

-gemeenten;

-reisbureaus;

-verzekeringsmaatschappijen.

Een groot voordeel van het online raadplegen van Klantenservicetelefoon is dat je veel meer gegevens gepresenteerd krijgt dan alleen het betreffende telefoonnummer. Een compleet uitgewerkt keuzemenu van de betreffende klantenservice. De kosten per gesprek of per minuut. En een opsomming van de sociale media waar de onderneming gebruik van maakt. We geven twee voorbeelden. PostNL is bereikbaar op telefoonnummer 0900-0990. Je betaalt per gesprek € 0,45 en de gebruikelijke belkosten die je altijd al maakt. Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter zijn de sociale kanalen waarop PostNL te raadplegen is. Online warenhuis Wehkamp heeft als telefoonnummer: 038-8454545. Je bent voor een telefoontje alleen je gebruikelijke belkosten kwijt. Via Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter is Wehkamp ook te bereiken.

 

https://www.klantenservicetelefoon.nl