Adfunding
Image default
Auto's en Motoren

Ford Transit Custom vervoert mensen en goederen

Een ondernemer op zoek naar een goede bedrijfswagen kan ook kiezen voor een Ford Transit Custom. Deze bus is in drie verschillende modellen te koop of te leasen. Welk model je kiest hangt hoofdzakelijk af van wat je ermee wilt doen.

Personen vervoeren met de Ford Transit Custom

De Ford modellen zijn de volgende: de Bestelauto, de Bestelauto Dubbele Cabine en de Kombi. De Bestelauto Dubbele Cabine heeft dezelfde eigenschappen als de Bestelauto maar daarnaast nog een extra rij zitplaatsen. Deze bevindt zich achter de bestuurders- en bijrijdersstoel en bestaat uit drie vaste stoelen. Deze rij met stoelen wordt afgescheiden van de laadruimte van de bus door middel van een laadschot. Dit model is ideaal als je naast bepaalde goederen ook nog eens met meer mensen tegelijk in de bedrijfsauto zit. Als je bijvoorbeeld als ondernemer dagelijks met een groep mensen gaat werken en daarvoor ook gereedschap meeneemt is dit model een goede keuze omdat alles in één keer mee kan.

Standaard kenmerken van de Transit

Alle modellen van de Ford Transit Custom, dus ook de bestelauto met dubbele cabine kunnen geleverd worden in twee verschillende lengten en twee verschillende hoogtes. Als je vaak spullen mee wilt nemen die aan de grote kant zijn of die bijvoorbeeld staand vervoerd dienen te worden is een hoger model beter geschikt. Afhankelijk van de wielbasis is de laadruimte van de Transit ook variabel. De bus is in vier verschillende serie uitvoeringen verkrijgbaar.

Zelf kopen of bedrijfsauto leasen?

Je kunt een bedrijfswagen aanschaffen door deze in één keer te betalen en zelf te kopen maar leasen gebeurt tegenwoordig ook vaak. Zeker als je ondernemer bent is leasen vaak gunstig omdat dit je een aantal fiscale voordelen kan opleveren. Kijk altijd wat voor jou het gunstigste uitpakt en vergelijk ook de diverse leasevormen op voorhand goed met elkaar.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/