Adfunding
Image default
Links / Index

Hoog in Google

Alle succesvolle sites streven ernaar om zo hoog mogelijk in Google te eindigen, dit zorgt er namelijk voor dat je meer bezoekers op je site krijgt en je dus ook weer een stuk succesvoller wordt. De meeste mensen zoeken namelijk via Google en kiezen vaak één van de bovenste resultaten. Als de website onderaan de resultaten staat,heb je weinig kans om bezoekers op je website te krijgen. Om zoveel mogelijk bezoekers op je site te krijgen, kun je de onderstaande technieken gebruiken.

De technieken om hoog in Google te eindigen

De eerste techniek die we gaan bespreken is SEA. Dit is de makkelijkste techniek, maar kost een hoop geld. SEA staat namelijk voor Search Engine Advertising en houdt niets anders in dan dat je betaald om direct bovenaan in de relevante zoekresultaten te staan. Je stelt hiervoor een budget in, maar als dat budget op is verdwijnt je website uit de bovenste resultaten. Veel grote bedrijven kiezen hiervoor in combinatie met SEO, ook wel bekend als Search Engine Optimization. Dit om te voorkomen dat je website onvindbaar is zodra het budget op is.

Wat is SEO?

Als we het hebben over SEO dan hebben we het over technieken die gratis zijn, maar ervoor zorgen dat je website bovenaan Google terecht komen. Eén van die technieken is door linkbuilding. Hierbij wordt er via andere sites gelinkt naar jouw website. Dit heten zogenaamde backlinks. Hoe weer relevante backlinks je hebt, hoe hoger je eindigt in Google.

Verder kan het ook helpen om teksten te schrijven die plaatst op je site. Een blog is hierbij een dankbaar hulpmiddel. Om zo succesvol mogelijk te zijn, kun je het beste een zoekwoordonderzoek verrichten. Dit houdt in dat je gaat kijken met welke zoekwoorden je het beste bovenaan in de zoekmachine kunt eindigen. Deze zoekwoorden moet je dan ook weer regelmatig terug laten komen in de teksten die op je website staan. Hoe vaker het zoekwoord wordt genoemd, hoe groter de kans dat Google je op die zoekterm hoger indeelt.

Om hoog in Google te eindigen zijn dus verschillende technieken, namelijk SEA en SEO. Het is dan ook zeker niet onverstandig om je hierin verder te verdiepen als je een succesvolle site wilt beheren.

https://www.cnwork.nl/