Adfunding
2.adfunding.nl-Main-1000x1000px
Industrie

Het op maakt laten maken van blank staal laat u over aan een specialist

Wilt u blank staal op maat laten maken? Ga dan naar een specialist als Bassa Staal. Hier bent u namelijk verzekerd van een deskundige en persoonlijke oplossing op maat. Door jarenlange ervaring in de staalbranche weten de specialisten waar zij over praten. Blank staal is het meest gebruikte materiaalsoort op de Nederlandse markt. Omdat er enkel een dunne olielaag op het staal wordt aangebracht zonder verdere beschermlaag, heet het Blank staal. Een andere naam die wordt gebruikt voor blank staal is staal 37. Benieuwd naar de mogelijkheden van de verschillende staalbewerkingen door Bassa Staal? Neem dan contact op met de specialist en profiteer van uitstekende service en producten van hoogwaardige kwaliteit.

Staal op maat laten maken door de specialist

Voor het op maat laten maken van staan kunt u terecht bij Bassa Staal. Waarom? Met meer dan 70 jaar ervaring in de staalbranche bent u verzekerd van een oplossing die geheel aan uw wensen voldoet. Omdat elke wens anders is, wordt er altijd gekozen voor een persoonlijk aanpak. Kwaliteit, flexibiliteit en servicegerichtheid. Dat is wat u mag verwachten van Bassa Staal. Weet u al hoe u het staal op maat wilt laten maken? U heeft keuze uit zagen, snijden, stralen, knippen en galvaniseren. Lastig kiezen wat de beste optie is? De specialisten voorzien u graag van deskundig advies.

Grote voorraden van staal dat op maat gemaakt kan worden

Met de grote voorraden van Bassa Staal kiezen steeds meer (inter)nationale klanten voor deze specialist. Want deze specialist heeft circa 2500 ton staal op voorraad, een binnenopslag van 7000 m² en buitenopslag van 6000 m². Van het staal worden gelaste en naadloze buizen, staf-en balkijzer, platen, koudgewalste profielen en blank staal gemaakt. Uiteraard zijn de producten enkel van de beste kwaliteit en geschikt voor allerlei doeleinden. Heeft u staal op maat laten maken, maar beschikt u zelf niet over transportmiddelen? Geen probleem! Deze specialist levert graag uw grote en kleine bestellingen op de gewenste plaats van bestemming.

Gerelateerde artikelen

Wilt u een verpakkingsmachine huren? Dat kan bij deze expert!

Tweedehands werktuigmachines koopt u bij dé specialist

Kies uit diverse soorten producten voor metaalbewerking in Brabant